Siri Tidemann-Andersen er ansatt som ny biblioteksjef og Barbara de Haan som ny kultursjef i Asker kommune.

- Vi er svært fornøyd med ansettelsene, sier direktør Ragnar Sand Fuglum. Både Tidemann-Andersen og de Haan har bred faglig kunnskap og ledererfaring fra kulturfeltet. Vi gleder oss til å utvikle det gode kulturtilbudet i Asker videre sammen og ønsker dem velkommen til oss.

Siri Tidemann-Andersen ansatt som ny biblioteksjef 

Bibliotekssjef Siri Tidemann-Andersen har bred bibliotekfaglig bakgrunn og kommer fra stillingen som leder for det flerspråklige bibliotek i Deichmanske/Nasjonalbiblioteket. Tidemann-Andersen har tidligere arbeidet ved Deichmanske bibliotek i Oslo kommune, først som leder ved bibliotekene på Stovner, Nordtvet og Romsås, deretter som regionsjef for Groruddalen.  Hun har en bachelor i bibliotek og informasjonsvitenskap fra Høgskolen i Oslo. 

Tidemann-Andersen er 38 år og bor i Vollen. Hun begynner i stillingen 4. januar 2017.

Barbara De Haan ansatt som ny kultursjef

Kultursjef i AskerAskers nye kultursjef, Barbara De Haan, har de siste fire årene vært seksjonsleder ved Nasjonalmuseet. De Haan har en master i museumsledelse og lederutdanning fra BI. Hun har arbeidet som selvstendig rådgiver, kurator ved Blaafarveværket, samt som kulturkonsulent og kultursjef i Sande kommune.  

De Haan er 42 år og bor i Sande. Hun begynner i stillingen 6. februar 2017.

Bilder: Nasjonalbiblioteket/Nasjonalmuseet