Restauranten på Hvalstrand

På Hvalstrand finner du en av Norges flotteste funkisrestauranter, med både uteservering og kioskdrift. Nå søker vi etter ny driver av restauranten og kiosken på Hvalstrand bad med tilhørende bygg fra sesongen 2019, med tilbudsfrist 25. februar.

Hvalstrand bad er en arkitektonisk perle, bygget som klassisk funksjonalistisk bygg ved Oslofjorden. Her har du de rette rammene om du ønsker å skape gode måltider for folk i naturskjønne omgivelser.

Ingierstrand bad og Hvalstrand bad var de viktigste, offentlige tilgjengelige badene på hver sin side av Oslofjorden fra mellomkrigstiden og de første tiårene etter krigen. I 1994 ble bygningen på Hvalstrand bad vedtaksfredet. Området eies av Asker kommune og er statlig sikret som offentlig friluftsområdet.

Restauranten fremstår som nyrenovert etter en stor renoveringsjobb som ble utført 2016. To nye storkjøkken og et nytt ventilasjonsanlegg er lagt til rette for å sikre god drift. Innkjøpte nye bord og stoler til restauranten sikrer god atmosfære.

Potensielle søkere bør kunne vise til solid erfaring innenfor restaurantdrift, ha solid økonomi, og et brennende ønske om å utvikle stedet sammen med Asker kommune nå og i fremtiden med utgangspunkt i stedets lokale historie i Asker-samfunnet.

Konkurransegrunnlag med vedlegg