«Aktiv i Asker» er en ny nettside der du kan finne alt som rører seg av små og store arrangementer og aktiviteter i Hurum, Røyken og Asker. Alle kan enkelt legge inn aktiviteter i kalenderen innenfor kultur, idrett og friluftsliv. Og den er gratis å bruke!

Aktivitetskalenderen er brukervennlig og den har mange søkemuligheter. Du finner blant annet hva som finnes av gratisarrangementer, ferieaktiviteter, idrettsarrangementer, konserter og friluftsarrangementer.  Det er også mulig å sortere på blant annet dato, sted, alder og om arrangementet er tilpasset for bevegelseshemmede.

Bli kjent i din nye kommune

Du vil bli overrasket over hvor mange flotte arrangementer og aktiviteter som finnes i Hurum, Røyken og Asker når de nå samles på ett sted. Alle arrangementer/aktiviteter har kartlenker som viser hvor de foregår og hvordan du kommer deg dit. Så nå blir det enkelt å bli godt kjent i nye Asker kommune.

Du kan dele ditt arrangement gratis - kom i gang!

Du som er arrangør spiller en viktig rolle i å fylle kalenderen med innhold. Derfor er det lagt opp til at det skal være enkelt å legge inn arrangementene dine i aktivitetskalenderen. Alle aktiviteter vil bli gjennomgått og kvalitetsjekket opp mot retningslinjene før de publiseres.

Trenger du hjelp for å komme i gang?

Velkommen til å bruke Aktiv i Asker – aktiviasker.no!
Følg oss gjerne på Facebook.