Har du tatt noen fine bilder i Røyken, Hurum eller Asker? Nå søker Dinamo forlag flotte, morsomme eller spennende bidrag fra innbyggerne til en ny bok om vår nye kommune.

1.1.2020 er Hurum, Røyken og Asker én kommune; Asker kommune. Fellesnemnda har gitt tilskudd til utgivelse av en bok i forbindelse med nye Asker.

I den forbindelse skal Dinamo forlag utgi en bok med noe av det hyggeligste den nye kommunen har å by på. Boka vil formes som en reise i kommunen, og vil ha tittelen: "Det er derfor vi bor her". Her oppfordrer forlaget til at vi bidrar med bilder, så nå vil vi gjerne ha din hjelp:

Hva er det vakreste, fineste eller mest spennende bilde du har fra Asker, Røyken eller Hurum? Det kan være naturbilde, bilde av barn i lek, bilde av aktiviteter, sommer som vinter. Det er faktisk helt åpent.

Bilder som blir benyttet i boken, vil bli behørig kreditert. I tillegg vil de honoreres med tre eksemplarer av den nye boken, som skal lanseres i begynnelsen av desember 2019.

Send inn:

Ønsker du å sende inn ett eller flere bilder, send det til forlagssjef Ottar Samuelsen i Dinamo Forlag på ottar@dinamoforlag.no

Vi håper på mange flotte bilder fra hele den nye fine kommunen vår.

Og husk tittelen på boken - "Det er derfor vi bor her".

bildeeksempler_bok.JPG