Kystkulturbussen er en spennende oppdagelsesreise for deg som vil bli kjent med historie og samtidskultur i din nye kommune.

Kulstkulturbussen.JPGKulturkystbussen
Søndag 25.8. fra Asker stasjon kl. 10.00 120,-
Søndag 15.9. fra Asker stasjon kl. 10.00 120,-

Vi tar turen langs nye Askers vakre kystlinje, og underveis forteller forfatter og journalist Frank Tangen om stedene vi passerer. Et par kulturelle overraskelser med lokale aktører venter langs veien til idylliske Holmsbu, som blir hovedholdeplassen vår.

I Holmsbu kan du være med på rikholdig program: Besøk i galleriet Holmsbustuene – med spennende samtidskunst. Kystkultursamlingen på «Slippen» som holder lokale båtbyggertradisjoner i hevd. Og ikke minst: Omvisning i kunstnerkirken Holmsbu – utsmykket av 1900-tallets mest fremtredende norske kunstnere, som en gave til lokalbefolkningen.
I Holmsbu blir det også tid til lunsj. Her er det flere gode restauranter, eller du går innom landhandleren som holder åpent for oss og tilbyr både ferske bakervarer og nybrygget kaffe som kan nytes på bryggekanten.
Vi reiser tilbake langs Drammensfjorden og ankommer Asker ca. kl. 17.00.
Billettene koster bare 120 kroner og må kjøpes på forhånd. Antall plasser er begrenset – så vær ute i god tid!
Her kan du bestille billetter:

Kystkulturbussen 15. september kl. 10.00:

Vdr universell utforming av ulike steder på turen, sjekk Holmsbustuene.no