Invitasjon til alle ansatte i Hurum, Røyken og Asker

Kinobilletter på Asker kino har vært en hyggelig tradisjon å gi som julegave til alle ansatte i Asker kommune gjennom mange år. I år vil vi gjerne invitere med oss våre kolleger i  Røyken og Hurum – og vi sørger for transportmuligheter til og fra.

Dette er en fin anledning til å møtes til en felles kulturopplevelse sammen med nye og nåværende kolleger i en hektiske førjulstid. Kinoforestillingene er selvfølgelig gratis, og utvalget av kvalitetsfilmer bør være noe for enhver smak.

I forkant av forestillingene inviterer Kulturhuset til fingermat og mingling i vestibylen, og en mulighet til å få omvisning.Vi har som vanlig forhandlet oss frem til spesialrabatt på flere av spisestedene i Asker sentrum. Herved oppfordres dere til å møtes og spise et måltid sammen før eller etter forestillingen.

Hjertelig velkommen til felles kulturopplevelse i Asker – og god førjulstid!

Lars Bjerke
Rådmann Asker kommune

Filmene

KONGENS NEI:
Om tre dramatiske døgn i Norges historie, kongefamiliens flukt fra den tyske krigsmakten og kong Haakons vanskelige valg etter Tysklands invasjon av Norge. Regi Erik Poppe.

SNØMANNEN: En kvinne forsvinner sporløst, og alt som er igjen er en illevarslende snømann. Seriemorderen er tilbake, og vedkommende slår til hver gang den første snøen faller.

LA LA LAND:
Det handler om drømmer og kjærlighet i stjernenes by, Los Angeles, og hva jakten på suksess kan koste.

BLADERUNNER: LAPD-offiseren K forsøker å spore opp blade runner-agenten Rick Deckard, som forsvant sporløst for 30 år siden. En lenge glemt hemmelighet kan kaste restene av samfunnet ut i det totale kaos.

MORD PÅ ORIENTEXPRESSEN: Det som starter som en overdådig togtur gjennom Europa, utvikler seg raskt til en av de mest stilfulle og spennende mysterier noensinne fortalt.

LION: Fem år gamle Saroo forviller seg om bord på et tomt tog og ender opp med å bli adoptert. 20 år senere blir han besatt av å finne hjemstedet sitt, men India er et stort land og han har få spor.

Kinoprogram

Billettbestilling: Klikk på ønsket forestilling for å bestille billett. Ved bestilling må man oppgi telefonnummer og mailadresse for å motta en QR-kode som fungerer som billett. Billetter kan kun bestilles fra linkene under. Kun én billett per ansatt.

Mandag 27. november
Kl 13.00:
La La Land - Mord på OrientekspressenKongens nei
Kl 17.30:
BladerunnerSnømannenLion

Tirsdag 28. november
Kl 13.00 SnømannenLionBladerunner
Kl 17.30 SnømannenLa La LandMord på Orientekspressen

Onsdag 29. november
Kl 13.00 BladerunnerKongens nei Lion
Kl 17.30 SnømannenBladerunnerMord på Orientekspressen

Påmelding for ansatte til gratis buss:
Reserver plass på buss fra Sætre eller Røyken

Rabatter på servering: Julekino 2017

En rekke serveringssteder i Asker har tilbud i forbindelse med julekinoen. For å sikre at du får rabattene, oppgi "Asker kinos julekino" ved bestilling, og vis fram denne invitasjonen ved oppmøte (feks skjermbilde på mobilen).

• Scandic: Gratis frokost en av dagene, (kun en gang pr ansatt). Større grupper/avdelinger må gi beskjed til hotellet dagen før ankomst.
  • Lancelot: 10 prosent rabatt på mat
  • Meating Point: 10 prosent rabatt på mat
  • Kvist: 15 prosent på lunsjretter og kveldsretter (ikke alkohol og take-away)
  • Baracoa: 20 prosent på en valgfri matrett