Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Meld deg på alternativ jul

Jul på Venskaben må dessverre avlyses på grunn av koronapandemien, men hva med å få besøk hjemme? Meld deg på i skjemaet under.

Julegren med lys

Alternativ jul i regi av Skaugum Rotary og Asker sentrum AS, må avlyse den tradisjonelle julefeiringen på Venskaben. Det er dessverre ikke mulig å gjennomføre arrangementet i tråd med smitteverntiltakene som gjelder i Asker nå.

Hva er et hjemmebesøk?

Men om dere ikke kan komme til oss på Venskaben i år, tilbyr vi i Alternativ jul å komme hjem til dere lille julaften og julaften.

Bor du i Vollen, Slemmestad, Bødalen eller på Nærsnes, er det medlemmene i Slemmestad lokalsamfunnsutvalg som organiserer de frivillige som kommer på besøk.

Vi kommer med en liten overraskelse og tar gjerne en prat med deg om du ønsker det. For oss er det viktig å overholde gjeldende smittevernreglene og holde avstand. Vi trenger ikke komme inn i stua di, men kan ta en prat med deg utenfor eller gjennom et vindu. Dette finner vi en løsning på.

Hvem kan søke?

Du som bor alene i Asker kommune kan melde deg på.

Frist for å søke er 20. desember

Hvordan melder jeg meg på?

Meld deg på ved å fylle inn opplysninger i skjemaet under.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med

Trenger du hjelp med påmelding?

Ring innbyggerservice på 66 70 00 00

Påmelding alternativ jul

Personopplysningene du fyller inn i påmeldingsskjemaet overføres til Skaugum Rotary, og benyttes kun i forbindelse med hjemmebesøk lille julaften og julaften. Deretter slettes opplysningene.