Hva skjer i desember?

Julen i år blir annerledes. Vi kan fortsatt bry oss om hverandre og være sammen på andre måter, digitalt og ansikt til ansikt i tråd med smittevernreglene. Se samlet oversikt over tilbudene i desember i Asker.

Alternativ jul 

Alternativ jul i regi av Skaugum Rotary og Asker sentrum AS, må avlyse den tradisjonelle julefeiringen på Venskaben. Men om dere ikke kan komme til oss på Venskaben i år, tilbyr vi i Alternativ jul å komme hjem til dere lille julaften og julaften. 

Vi kommer med en liten overraskelse og tar gjerne en prat med deg om du ønsker det. For oss er det viktig å overholde gjeldende smittevernreglene og holde avstand. Vi trenger ikke komme inn i stua di, men kan ta en prat med deg utenfor eller gjennom et vindu. Dette finner vi en løsning på.

Frist for å melde deg på er 20. desember. 

Les mer om julebesøk og påmelding

Ønsker du å være frivillig for Alternativ jul? Les mer om hvordan du går fram her 

Innbyggertorgene er åpne 

Innbyggertorgene er åpne til og med tirsdag 22. desember. Her kan du slå av en prat og ta en kopp kaffe i trygge omgivelser. (Tofte innbyggertorg er midlertidig stengt).

Les mer om tilbudet på innbyggertorgene

Bibliotekene er åpne 

Bibliotekene holder åpent til og med 23. desember. Slemmestad, Heggedal og Asker holder også åpent i romjulen fra 28. til 30. Se nettsidene for åpningstider.

Les mer om tilbudet og åpningstidene 

Nyby

Ønsker du en telefonvenn, trenger du hjelp til å handle eller andre praktiske gjøremål? Last ned Nyby-appen eller les mer om Nyby her.

Trenger du hjelp til å legge inn forespørsel i Nyby-appen? Ta kontakt med en av våre frivilligsentraler

Hjelpetelefoner

Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få råd, veiledning og noen å snakke med.

Se samleside for telefontjenester og nettsider på Rådet for psykisk helse

Interessert i å være frivillig?

Les mer om frivillig arbeid i Asker

Hør Anoosh som er frivillig ved Heggedal innbyggertorg, fortelle i videoen under om hvordan du kan være frivillig og bry deg. 

Koronaregler i julen

Lurer du på hvilke koronaregler som gjelder i julen? Hold deg oppdatert på våre koronasider