Inviterer til mottakelse for 80-årsjubilanter

Asker kommune hedrer alle innbyggere som fyller 80 år i 2022 med feiring i Asker rådhus.

Ordfører ønsker velkommen

Kort fortalt

Asker kommune hedrer alle innbyggere som fyller 80 år i 2022 med feiring i Asker rådhus. Ordfører Lene Conradi er vertskap, i samarbeid med ansatte og frivillige. Dato er 12. og 13. oktober 2022, med påmeldingsfrist 30. september.

Påmelding skjer ved kommunens innbyggertorg, eller på telefon til Asker kommune: 66 70 00 00. Hit rettes også eventuelle spørsmål. 

Alle innbyggere i Asker kommune som fyller 80 år i 2022 inviteres til mottakelse på Asker rådhus.

- Vi gjør dette for å teste ut om det kan være starten på en ny tradisjon. I tidligere Asker kommune hadde vi ulike varianter av det vi kalte "eldrefester". Det var veldig populært og ikke minst veldig koselig. Vi håper at også dette tilbudet blir tatt godt imot, sier ordfører Lene Conradi.

Hun er vertskap for arrangementet, som gjennomføres i samarbeid med ansatte og frivillige. Det blir servering av snitter og kake, og på programmet står underholdning, taler og hygge. 

I månedsskifte august/september går det ut informasjon i posten til innbyggerne i den aktuelle målgruppen. Der kommer det blant annet frem at mottakelsen fordeles på to kvelder, og de som melder seg på blir bedt om å oppgi hvilken av dagene som passer best. 

- Det er veldig gledelig at det er mange 80-åringer i kommunen vår, men det betyr at vi ikke får plass til alle på én gang i rådhuset. Vi håper derfor å fylle rådhuset to kvelder på rad, sier ordføreren.

Hun oppfordrer samtidig til å spre informasjonen til jubilanter man kjenner. 

- Er du født i 1942 og bor i Asker kommune så er du invitert. Vi håper å nå de fleste med informasjonen i posten, men vi er aldri garantert å nå alle. 

Informasjon om mottakelsen

Påmelding og informasjon innen fredag 30. september på telefon til Asker kommune i ordinær åpningstid 08-15.30: 66 70 00 00, eller ved å besøke et av innbyggertorgene våre.

Gi beskjed om du helst vil komme onsdag 12. oktober eller torsdag 13. oktober. Vi forsøker å ta hensyn til ønsker, men må også fordele ut fra kapasitet. Tidspunkt begge kveldene er kl. 18.00-20.30.

Vi oppfordrer jubilantene til å komme seg til og fra arrangementet med den transportmetoden som vanligvis benyttes, enten det er bil, kollektivt, samkjøring, eller ved hjelp av evt. familie/venner. Dersom transportutfordringer står til hinder for deltagelse, forsøker vi med glede å finne en løsning ved påmelding. Av planleggingshensyn må dette meldes inn samtidig som påmelding skjer. 

Hjertelig velkommen til en hyggelig kveld!

Oppdekning til eldrefest