Her kan du forhåndsstemme

Fra og med 10. august til og med 8. september kan du forhåndsstemme ved ett av Askers syv forhåndsstemmesteder. I Asker sentrum er det i år nye stemmelokaler på Asker innbyggertorg.

En mann står lent mot en stemmeurne, og ser mot kamera. I bakgrunnen står en rollup med tekst om valg.
VÆR TIDLIG UTE: Valgansvarlig i Asker kommune, Rolf Brakstad, oppfordrer innbyggere i Asker til å forhåndsstemme. Foto: Torbjørn Tandberg

– Vi oppfordrer alle som kan til å stemme før selve valgdagen 11.september. Da kan man selv velge tidspunkt og sted som passer, og unngå kø, sier valgansvarlig i Asker, Rolf Brakstad.  

Her kan du forhåndsstemme i år:

 • Asker innbyggertorg (inngang på baksiden av Asker kulturhus)
 • Holmen innbyggertorg
 • Heggedal innbyggertorg
 • Røykensenteret
 • Slemmestad innbyggertorg
 • Sætre innbyggertorg
 • Tofte innbyggertorg

Nytt lokale i Asker sentrum

Ved forrige valg var stemmelokalene i Asker sentrum i det tidligere servicetorget. I år er det flyttet til Asker innbyggertorg. Inngangen finner du på baksiden av Asker kulturhus, ut mot Kirkeveien, på høyde med andre plan i Trekanten kjøpesenter.

Utvidet åpningstid

Du kan forhåndsstemme i åpningstidene til innbyggertorgene, og med litt lengre åpningstider i Asker sentrum og på Røykensenteret. Alle innbyggertorgene vil ha utvidede åpningstider torsdager og hele den siste uken før valget. Det vil også være mulig å stemme på innbyggertorgene de tre siste lørdagene før valgdagen.

Mer informasjon om åpningstider finner du på valgsidene våre og i eget valgmagasin som sendes i posten til alle husstander i august.

Tilgjengelig for alle

Ved alle forhåndsstemmestedene er kravene til universell utforming ivaretatt, og på hvert sted blir du møtt av erfarne valgmedarbeidere som hjelper til dersom det skulle bli behov for det.

– Velgere i rullestol har lett adkomst til stemmelokalene våre. Sætre innbyggertorg og stemmelokalene ved Asker innbyggertorg er også tilrettelagt for de største elektriske rullestolene, sier Brakstad.

Flere stemmemulighetene før valgdagen

 • Tidligstemming

  Har du ikke anledning til å stemme på valgdagen eller i den ordinære forhåndsstemmeperioden, kan du tidligstemme fra og med 3. juli til og med 9. august på Sætre innbyggertorg og på Asker innbyggertorg.
 • Stemmegivning ved helse- og omsorgsinstitusjoner

  Fra 14. august er det mulig å forhåndsstemme ved våre helse- og omsorgsinstitusjoner. 
 • Stemme hjemme

  Dersom du er syk eller ufør, er det mulig å søke om å få stemme hjemme. Her finner du søknadsskjema. Vi kan også sende skjemaet hjem til deg eller fylle ut skjemaet over telefonen.