Vil du bli tilkallingsvikar hos Internvikaren i Asker kommune?

Ønsker du en vikarjobb? Ta kontakt med Internvikaren, Asker kommunes sentrale vikarkontor. Vi kan tilby kortere og lengre vikariater på ulike arbeidssteder i kommunen.

Mange muligheter - fleksible ordninger

Internvikaren, som er kommunens interne vikarbyrå,  kan tilby kortere og lengre vikariater på ulike arbeidssteder i kommunen, hovedsakelig innen oppvekst (barnehage, skole og SFO). Internvikaren forsøker å kombinere dine ønsker og kompetanse med kommunens behov for vikarer. Daglig har vi mange vikarer ute i oppdrag.

Ved behov for flere vikarer, legger vi ut annonse på rekrutteringsverktøyet Webcruiter.

Vi søker etter deg som har et sterkt ønske om å undervise. Du må ha fylt 18 år, og kan gjerne være utdannet lærer/pedagog eller ha annen utdanning for undervisning i skolen. Det er også behov for assistenter som vikar i skole, SFO og barnehage.

Internvikaren passer også godt for deg som er senior og som ønsker å jobbe litt ved siden av en AFP-ordning eller pensjonisttilværelse, samt for studenter som ønsker seg et friår eller har muligheten til å jobbe litt ved siden av.

Søk via Webcruiter - ikke på e-post

Internvikaren har dessverre ikke anledning til å ta imot åpne søknader via henvendelser på e-post. Ved behov for flere vikarer, legger vi ut stillingsutlysning i rekrutteringsportalen vår (Webcruiter).

Alle søknader til Internvikaren må gå via Webcruiter, men kontakt oss gjerne på e-post: for spørsmål.