Vil du vite mer om Asker kommune sin nye kommuneplan?

Asker kommune har fått ny arealdel til kommuneplanen. Arealdelen styrer kommunens arealutvikling og kan berøre deg som innbygger. Vil du vite mer eller har spørsmål til den nye planen? Se vårt digitale informasjonsmøte 15. august!

Bygging av Rortunet
Foto: Torbjørn Tandberg

Digitalt informasjonsmøte 15. august

Tirsdag 15. august fra klokken 17:00 skal Asker kommune holde et digitalt informasjonsmøte om den nye arealdelen til kommuneplan for Asker kommune 2023 - 2034. Planen ble vedtatt 13. juni av kommunestyret.

Dato: 15. august 2023

Tid: kl. 17:00 til 19:30

Agenda:

• Velkommen med direktør for samfunnsutvikling Eli F. Aubert
  • Presentasjon av kommuneplanens arealdel med Tor Arne Midtbø, Kommuneplansjef Asker kommune
  • Gjennomgang av planbestemmelser og retningslinjer for planen med Karen Vatne Bekkåsen, Asker kommune
  • Svar på innsendte spørsmål

Har du spørsmål til kommuneplanens arealdel?

Send oss ditt spørsmål så vil vi svare på så mange som mulig ved slutten av møte. Spørsmål kan sendes i forkant eller under første del av møte til:

Spørsmålene må være generelle.

Les mer om kommuneplanens arealdel her:

Hvordan blir jeg med?

Vil du se det digitale informasjonsmøte om ny kommuneplanens arealdel? Trykk på linken under når møte starter:

Bli med her

Trenger hjelp til å bli med i møte? Send oss en epost: