Lang saksbehandlingstid

Kort fortalt

Vi har per i dag lang saksbehandlingstid. For å få ned saksbehandlingstiden må vi dessverre i en periode innføre tiltak som vil påvirke deg.

Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette kan medføre for deg og ditt prosjekt. Vi skal saksbehandle alle saker - også din sak.

Saksgang

  • Når du sender inn en søknad til oss vil du få en bekreftelse om at saken er registrert i vårt saksbehandlingssystem. Du trenger ikke å kontakte oss, vi kontakter deg.
  • Dersom du har nye opplysninger i saken kan du sende dette til . Husk å markere e-posten med saksnummer, adresse og gårds- og bruksnummer.
  • Når saken din fordeles vil saksbehandler kontakte deg innen to virkedager for å informere deg om det, enten per e-post eller telefon.
  • Saksbehandler holder ansvarlig søker orientert underveis i saksbehandlingen. Ønsker du kontakt med din saksbehandler gjøres det via din ansvarlig søker. For å kommunisere med din saksbehandler kan ansvarlig søker sende e-post til . Husk å markere e-posten med saksnummer, adresse og gårds- og bruksnummer.

Bruk nettsiden og/eller kontakt Innbyggerservice

Nettsidene kan gi deg mange svar, så søk gjerne her før du kontakter oss.

Dersom du har generelle spørsmål som nettsidene ikke kan svare på, kan du kontakte Innbyggerservice på telefon 66 70 00 00. Telefonen er betjent fra klokken 8.00 - 15.30 mandag - fredag. bortsett fra torsdag da telefonen åpnes klokken 10.00.

Vakttelefon byggesaksbehandler 

Innbyggerservice har mulighet til å sette over telefonen til en saksbehandler på byggesak på følgende tidspunkter:

  • tirsdag kl. 10.00-12.00
  • torsdag kl. 10.00-12.00

Kontakt saksbehandler på e-post

Kommunikasjon i pågående saker foretas med ansvarlig søker. For å kommunisere med din saksbehandler kan ansvarlig søker sende e-post til . Husk å markere e-posten med saksnummer, adresse og gårds- og bruksnummer.

Har du husket på alt?

Er søknaden din komplett? Her finner du vår interne sjekkliste. Bruk den gjerne for å kontrollere om du har fått med deg alt.