Ordfører Lene Conradi besøkte Oppsjø omsorgsboliger og NCCs Barnas Byggeskole. Der traff hun fremtidens håndverkere - og fikk snekret seg en liten krakk.

For fjerde år på rad arrangerte NCC byggeskole i Asker, og i år deltok barn i alderen 5-12 år fra Vardåsen skole og Brendsrud barnehage. De har blant annet bygget hagestue til Oppsjø omsorgsboliger.

Barn på byggeskoleTøffe hjelmer og stor aktivitet på sommerens byggeskole i regi av NCC. 

- Jeg har besøkt byggeskolen også tidligere år, og har bygget fuglekasse, humlekasse og verktøykasse. I dag har jeg snekret en søt liten krakk - veldig praktisk for en som aldri når opp til øverste hylle i kjøkkenskapet, forteller ordfører Lene Conradi.

NCC står bak arrangement, med økonomisk støtte fra Civitan. Ordføreren er imponert over samarbeidet:

- Prosjektet er et glitrende eksempel på godt samarbeid mellom det offentlige, private, og frivilligheten. Byggeskolen er også en viktig satsing på bygg- og realfag som forhåpentligvis vil gi oss dyktige yrkesfagelever og gode håndverkere i fremtiden.

Ordfører Lene Conradi sammen med Gunnar Ulvestad og Kai Arne Heimtun Falch fra NCCEn imponert ordfører sammen med NCCs distrikts- og grillsjef Gunnar Ulvestad (i midten) og NCC-ingeniør og byggeskolerektor Kai Arne Heimtun Falch.

Byggeskolen fant sted fra 9. til 11. august. Avslutningsdagen ble markert med grillfest og avduking av den splitter nye hagstuen til Oppsjø omsorgsboliger - til stor glede for Oppsjøs beboere og byggebarnas stolte foreldre og besteforeldre.