Stian Solberg og Bent Teddy Johansen mottok lørdag 20. august Mitt Valg!-prisen for sitt engasjement og innsats for Asker Fotball.

Ordfører Lene Conradi innledet prisutdelingen med å rose Asker Fotball og Lions Asker. Om Asker Fotball viste ordføreren særlig til klubbens viktige samfunnsrolle og bidrag til folkehelse, trivsel og idrettsglede. Om Lions Asker, som er Asker Fotballs samarbeidspartner for Mitt Valg!-prosjektet, uttrykte hun takknemlighet:

- Takk for alt dere gjør i og for Asker-samfunnet. Jeg er imponert og takknemlig for innsatsviljen og gjennomføringsevnen dere representerer, sa Conradi.

To prisvinnere

To likeverdige priser ble delt ut lørdag, og prisvinnerne mottok begge plakett fra Asker Fotball og et gavekort.

Ordfører Lene Conradi sammen med prisvinnerne.Bent Teddy Johansen (i midten) og Stian Solberg mottok Mitt Valg!-prisen av ordfører Lene Conradi lørdag 20. august.

Slik ble prisvinnerne beskrevet av juryen:

Stian Solberg

Stian Solberg er den reneste definisjonen på en ekte klubbspiller. Han er den i Asker Fotball sin spillerstall som har vært med lengst og har spilt flest A kamper for Asker de siste 50 årene. Han har fått mange tilbud fra ulike toppklubber men har alltid satt klubben først. I mange år har han vært aktiv og engasjert på aktiviteter i klubben.  Som instruktør på SFOtball og vårt asyltreningsprosjekt, fotballskoler mm. Alltid med et ønske om å lære bort, være et positivt forbilde og skape trygge og gode miljøer.

Bent Teddy Johansen

Bent Teddy Johansen kom til klubben gjennom vår satsing på gatelag. Han viste tidlig en vilje til å ta tak i egne utfordringer og bidro raskt til å skape en arena for utvikling for andre. I dag er han en viktig ressurs og jobber i Asker Fotball. Han er viktig for oss da han bidrar med praktisk tilrettelegging i og rundt mange av våre samfunnsprosjekter og fotballag. Han gjør oss i Asker Fotball stolt med sine valg.

Om Mitt Valg!

Mitt Valg! er en satsing i regi av Asker Fotball, i samarbeid med Lions Norge, med støtte fra blant annet Asker kommune og Asker idrettsråd, og sponsorsamarbeid med flere bedrifter.

Les mer om Mitt Valg! på Asker Fotballs nettsider.