Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Nå kan du forhåndsstemme i hele Asker

Fra 10. august til og med 10. september kan du forhåndsstemme ved syv ulike steder i hele kommunen.

Lene Conradi

Her kan du for håndsstemme både til stortingsvalget og sametingsvalget. Ved valget i 2019 forhåndsstemte én av tre velgere. Kommunen oppfordrer flest mulig til å forhåndsstemme i år.

- Fordelen med å forhåndsstemme er at du selv kan velge tidspunkt som passer deg, noe som er bra, siden vi fortsatt er i en pandemi og ønsker å unngå kø, sier Lene Conradi, valgstyrets leder, som i dag forhåndsstemte ved Holmen innbyggertorg.

Her kan du forhåndsstemme

I år kan du forhåndsstemme ved Asker sentrum (gamle Servicetorget), Heggedal innbyggertorg, Holmen innbyggertorg, Røyken Senter, Slemmestad innbyggertorg, Sætre innbyggertorg og Tofte innbyggertorg.

• Du kan stemme i hele åpningstiden. Alle innbyggertorgene har utvidet åpningstid på torsdager og den siste uken før valget.
  • Det er parkeringsmuligheter i nærheten av alle valglokaler.

Universell utforming

Ved alle forhåndsstemmesteder er kravet til universell utforming ivaretatt. Sætre innbyggertorg og Asker sentrum er også tilrettelagt for de største rullestolene. På hvert sted blir du møtt av erfarne valgmedarbeidere som hjelper til om det skulle bli behov for det.

Hjelp til å stemme

Fra 12. august er det mulig å forhåndsstemme ved helse- og omsorgsinstitusjonene. Er du ufør eller syk, kan du søke om å stemme hjemme.

Har du spørsmål?

Du kan også ta kontakt med oss på

• e-post:
  • telefon: 66 70 00 00