Er du elev på 9. eller 10. trinn i (nye) Asker? Liker du matematikk og naturfag? Er du nysgjerrig og ønsker å utvikle en dypere forståelse for naturvitenskapene? Da kan Forskerklubben i Asker være noe for deg!

Forskerklubben er et tilbud til nysgjerrige og motiverte elever som går i 9. og 10. klasse i nye Asker. Elevgruppen møtes på Asker videregående skole hver tirsdag fra kl. 16.00 - 17.30, og oppstart for skoleåret 2019/2020 er 8. oktober.

Forskerklubben ledes av en dyktig faglærer som brenner for forskning og realfag. I klubben forsker elevene på reelle naturfaglige og matematiske problemstillinger som forskere både i Norge og resten av verden er opptatt av. Asker videregående skole stiller forskningsutstyr til disposisjon og er en del av Asker kommunes realfagsatsing.

Dette er en gylden mulighet for deg som er interessert i naturfag og matematikk og som ønsker å lære mer. Det er ingen krav til toppkarakterer i realfagene. Nysgjerrighet, interesse og motivasjon er de viktigste søknadskriteriene.

Ungdommer som har deltatt i Forskerklubben
Her ser du noen tidligere fornøyde deltakere i Forskerklubben sammen med faglærer Hossein Rostamzadeh.

Er dette noe for deg?

Hvis du tror dette er noe for deg, så søk gjerne om å få delta ved å bruke skjemaet nedenfor innen 27. september. Oppstart for skoleåret 2019/2020 er 8. oktober.

Spørsmål kan du sende til Mari Ugland Andersen i Asker kommune:
E-post: mari.ugland.andresen@asker.kommune.no

Søknad deltakelse på Forskerklubb

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde