Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.
Tofte barneskole

Kontaktinfo

Telefon
32 27 84 10
SFO
905 37 977
E-post
Besøksadresse
Skoledalen 7
3482 Tofte
Vis i kart
Tofte barneskole

Tofte skole ligger vakkert til omtrent der hvor spissen av Hurumhalvøya deler Oslofjorden i Drammensfjorden og Indre Oslofjord. Vi har Tofte sentrum i umiddelbar nærhet, en av kommunens fineste badestrender like ved og flotte turområder i skog og mark bak skolen.

Skolen har en aktiv "Handlingsplan for godt psykososialt miljø", jobber forskningsbasert med grunnleggende lese og skriveopplæring og deltar i nettverk for undervisning av minoritetsspråklige.

Vi har 1: 1 digital dekning.

Skolefritidsordningen

Tofte skoles skolefritidsordning (SFO) har har seks ansatte i tillegg til leder. Flere av de ansatte er fagarbeidere i barne- og ungdomsarbeid og samtlige har svært lang erfaring med arbeid med barn og unge. Assistentene på SFO jobber også i skolen. Hovedbase for SFO er «Fjordgløtt», den hvite trevillaen som ligger midt på skoleområdet. I tillegg bruker SFO skolens mat- og helserom og noen av klasserommene til 1.- og 2. klasse. SFO gir elever et fritidstilbud før skolen begynner og etter skoletid.

Skolens visjon

Din framtid – vårt mål

  • Anerkjennelse
  • Raushet
  • Respekt
  • Humor

Tall og fakta om skolen

Fakta om skolen finner du på Utdanningsdirektoratets statistikk for grunnskolen.

Skole og utdanning

Fellesinformasjon om Asker-skolen. Skoleskyss, Skolehelsetjenesten, permisjoner, skolerute, skoler og SFO, spesialundervisning m.m.

Vigilo

Innloggingssider for elever og foresatte.

Kontaktpersoner på skolen

Randi Hjortland Roaas

Rektor

Elin Justad

Merkantil konsulent

Gry Merethe Hyttebakk

SFO-leder