Som en del av Asker kommunes satsning på sykkel og en fysisk aktiv befolkning har kommunen valgt å sponse deltakelse i årets Sykle til jobben aksjon, for alle som bor eller jobber i Asker.

Dette gir din bedrift en enestående anledning til å igangsette tiltak for fysisk aktivitet. Med på laget får du Asker kommune og Bedriftsidretten. Årets kampanje varer fra 19. april til 17. juni.

Slik deltar du og her kan du melde deg på.

sykle til jobben 2018

Passer for alle

Sykle til jobben-aksjonen er en fantastisk mulighet til å skape en fysisk aktiv arbeidsplass. Sykle til jobben er en aktivitetskampanje som går over ni uker og passer for alle! All aktivitet gir poeng og alle kan delta på sitt nivå. Man kan være med på et lag eller delta som enkeltperson. Din arbeidsplass deltar automatisk i konkurransen om å være den mest aktive bedriften.

Sank poeng

Hver deltaker får poeng ved å være aktiv, hvordan bestemmer en selv. Hver halvtime gir poeng, uansett intensitet. Det er mulig å få maksimum 3 poeng hver dag, en ordning som belønner de hverdagsaktive.

All aktivitet teller

All aktivitet fortjener oppmerksomhet da det bidrar til bedre helse. I kampanjen kan du registrere all aktivitet herunder selvfølgelig til/fra jobb.

Vinn premier

Alle aktive deltakere og lag er automatisk med i trekningen av premier gjennom hele aksjonsperioden. Her kan man vinne alt fra treningsklær til eksotiske turer for hele laget.