Verdig vinner av Frivillighetsprisen

– Tenk at vi vant! jublet Siri Barfod. På vegne av Alternativ jul mottok hun årets Frivillighetspris.

at Alternativ jul Asker vant Frivillighetsprisen i Asker 2022
Mandag 5. november ble Asker kommunes frivillighetspris for 2022 delt ut i Asker kulturhus. Prisen gikk til Alternativ jul Asker. F.v. bildekunstneren Torun Alexandra Johannessen, prismottaker Siri Barfod, ordfører Lene Conradi og leder i Asker kommunes utvalg for medborgerskap Kari Sofie Bjørnsen. Foto: Erik Thompson

Årets Frivillighetspris ble delt ut av ordfører Lene Conradi, på frivillighetens festforestilling i Asker kulturhus.

– Vibeke Glosli og jeg takker alle som har bidratt, sa Siri Barfod.

– Mange er med og løfter dette arrangementet. Skaugum Rotaryklubb er frivillighetsorganisasjonen som forankrer arrangementet. Vi gleder oss sammen med næringslivet i Asker, frivillige og gjester.

– Siri og jeg er ydmyke og takknemlige, sa Vibeke Glosli.

– Vi sender en stor takk videre til alle som har vært og er med på å gjøre dette arrangementet mulig – Asker kommune, Skaugum Rotary, næringslivet i Asker, alle frivillige og gjester.

– Jeg har også lyst til å løfte frem Lancelot og Askerkroen som alltid stiller med mat til arrangementet, og Den glade baker som hvert år lager en marsipangris- «familie» som auksjoneres bort til støtte for arrangementet. Det er fremdeles mulig å by på denne hos Den glade baker.

Årets alternative julefeiring på Venskaben

– I år blir det endelig igjen Alternativ julefeiring på Venskaben i Asker sentrum, på julaften fra klokken 15.00 til klokken 18.00, forteller Vibeke Glosli.

Du kan lese mer om feiringen, melde deg på eller tipse en du kjenner som kunne hatt glede av å feire julaften sammen med flere andre på Venskaben på nettsiden til Asker kommune.

Ønsker du å hjelpe til med arrangementet, eller melde deg på som frivillig, se mer informasjon på www.alternativjulasker.no

Frivillighetsprisen

Asker kommune deler hvert år ut Frivillighetsprisen. Den deles ut til en person, en lokal forening eller en gruppe som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats.

Frivillighetsprisens mål er å motivere, synliggjøre og verdsette frivilligheten i kommune.

Frivillighetens bredde og mangfold, både med tanke på organisasjonsform, tematikk, alder og kultur, skal over tid gjenspeiles i et tilsvarende mangfold blant prisens vinnere. Prisen gis på grunnlag av innsats over lengre tid, eller i et tidsavgrenset prosjekt.