Jobbsentral for unge askerbøringer

Det første møtet med arbeidslivet kan virke overveldende. På Jobbsentralen kan ungdom fra Asker få hjelp til dette møtet.

Prosjektleder Karina Bjørnbakk med kolleger har utformet Jobbsentralen i samarbeid med ungdommer fra en referansegruppe. Nå er døren åpen for ungdom fra hele Asker.
Prosjektleder Karina Bjørnbakk med kolleger har utformet Jobbsentralen i samarbeid med ungdommer fra en referansegruppe. Nå er døren åpen for ungdom fra hele Asker. Ta gjerne kontakt med Karina på telefon 950 27 964. Foto: Vibeke Glosli.

På innbyggertorget i Asker sentrum finner du Jobbsentralen. Her står prosjektleder Karina Bjørnbakk og hennes kolleger klare til å ta imot ungdom fra 16 år og oppover.

– Vi holder foreløpig åpent onsdager og torsdager, klokken 14.30-18.00. Da kan de få veiledning og hjelp til å finne ledige stillinger, skrive CV og søknad, kontakte arbeidsgivere og trene på intervjusituasjoner. I tillegg har vi jevnlig jobbsøkerkurs og ulike temakvelder.

Skapt av og for ungdom

– På Jobbsentralen blir ungdom behandlet som de ressursene de er. Både tilbudet og utformingen av lokalene er gjort i samarbeid med en referansegruppe av ungdommer, forklarer Bjørnbakk.