8. juni: Gradvis gjenåpning av innbyggertorgene

15. juni gjenåpner innbyggertorgene på Tofte, Holmen, Borgen samt i Heggedal og Asker sentrum.

Åpningstidene vil være som vanlig, men kan variere fra sted til sted avhengig av aktivitetene og arrangementene på det enkelte innbyggertorget. Administrasjonen er åpen fra kl. 09 til kl. 15.

Det vil være begrensninger på hvor mange som kan besøke innbyggertorgene samtidig, avhengig av lokalets størrelse. 

- Vi gleder oss til å åpne innbyggertorgene og vet at det er mange som har savnet disse møteplassene. Samtidig ber vi om forståelse for at det blir noe redusert tilbud den første tiden, sier Valeria Nicholson, avdelingsleder for innbyggertorgene.

Selv om tilbudet ved innbyggertorgene er redusert, vil noen aktivitetsgrupper starte opp igjen ganske raskt. Ta kontakt med ditt lokale innbyggertorg om du har spørsmål om aktiviteter/arrangementer eller servering. 

To innbyggertorg åpne i sommer

Fra uke 27 til og med uke 33 er det kun innbyggertorget på Tofte og i Asker sentrum som holder åpent. Her vil man også kunne få turistinformasjon i sommer. I tillegg kan besøkende stikke innom kommunens turistkontor i Holmsbu.

Tre gode smittevernråd

For å gjøre gjenåpningen trygg både for ansatte og besøkende, er det iverksatt flere smitteverntiltak. De ansatte kommer også til å følge med og påse at smittevernrådene overholdes på hvert innbyggertorg.

Vi minner om at de generelle smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet gjelder fortsatt:

  • Hold avstand
  • Vask eller desinfiser hendene
  • Hold deg hjemme om du ikke er frisk

Velkommen til innbyggertorgene!