Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering

Asker skøyteklubb arrangerer mosjons- og treningskarusell på Risenga tirsdag, onsdag og torsdag kl.9.45 – kl.11.15 denne uken. På disse tidspunktene er banen kun åpen for påmeldte.

 

Risenga kunstisbane

Kontaktinfo

Åpningstider

Det er gratis å gå på skøyter på Risenga. 
Se åpningstidene for Risenga skøytebane.

E-post
Besøksadresse
Brages vei 6
1387 Asker
Vis i kart
Risenga kunstisbane

Risenga kunstisbane er en fullverdig hurtigløpsbane til konkurranser på øverste nasjonalt nivå. Anlegget er også dimensjonert til å romme en bandybane i full størrelse. Asker kommune preparerer også en mengde store og små naturisbaner rundt i kommunen.

Skøytebanen er åpen, men ta koronahensyn

Vi ønsker velkommen tilbake til Risenga kunstisbane, men gjør oppmerksom på at toalettene fremdeles er stengt på grunn av koronarestriksjoner.

Videre gjelder:

  • Maksimalt 300 mennesker på isen
  • Hold avstand – minst én meter
  • Nærkontaktøvelser er ikke tillatt
  • Sørg for god håndhygiene 
  • Ikke besøk anlegg/arenaer/lokaler for trening eller aktivitet dersom du har symptomer på luftveissykdom (også lette symptomer).
  • Test deg dersom du har symptomer på korona.

Om anlegget

Kunstisbanen er heldigvis veldig mye brukt. Det betyr at det noen ganger kan bli litt trangt, noe som kan ende i interessekonflikter mellom brukergrupper. For å unngå det, ønsker vi at de som bruker kølle og puck holder seg i sydvestre del av banen, ved klubbhuset, mens barn og foreldre holder seg på Askerhall-siden.

Parkering

Risenga-området er under utbygging. I byggeperioden er det midlertidige parkeringsplasser i området rundt Risenga. Det er også HC-parkeringsplasser tilgjengelig.

Toaletter

Av smittevernhensyn, er publikumstoalettene dessverre stengt.

Rundeteller

Asker Skøyteklubb har investert i runderegistreringssystemet "myLaps". 

Tilbudet er mest rettet mot mosjonister. Alle kan få sine runder, og også tider, registrert ved hjelp av en transponder. Registreringen skjer på nett, og man kan laste ned en gratis app hvor man på egen telefon kan se antall runder man har gått.

Klubbhuset

Klubbhuset eies av Asker kommune, men drives av Asker skøyteklubb som også står for utleie. Klubbmedlemmer får 25 % rabatt.

Byggearbeider på Risenga

I perioden 2018-2021 vil det være mye byggearbeid i Risenga-området. Under arbeidet vil området være åpent for publikum, men parkeringsplasser og tilgjengelighet vil endres.