Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Risenga kunstisbane — forsinket åpning

Åpning av Risenga kunstisbane vil ikke kunne skje før nærmere årsskiftet denne sesongen. Årsaken til utsettelse av åpning har sammenheng med byggearbeidene i Risenga idrettspark, først og fremst etablering av en ny energisentral som skal produsere kulde til kunstisbanen og ny ishall. 

Asker kommune beklager at dette inntreffer, og håper på forståelse fra banens mange brukere!

Følg med på utbyggingen av Risenga-området.
Risenga kunstisbane

Kontaktinfo

Åpningstider

Det er gratis å gå på skøyter på Risenga. Se åpningstidene for Risenga skøytebane.

Telefon
66 90 92 40 (Natur og idrett)
E-post
Besøksadresse
Brages vei 6
1387 Asker
Vis i kart
Risenga kunstisbane

Risenga kunstisbane er en fullverdig hurtigløpsbane til konkurranser på øverste nasjonalt nivå. Anlegget er også dimensjonert til å romme en bandybane i full størrelse.

Asker kommune preparerer også en mengde store og små naturisbaner rundt i kommunen.

Om anlegget

Kunstisbanen er heldigvis veldig mye brukt. Det betyr at det noen ganger kan bli litt trangt, noe som kan ende i interessekonflikter mellom brukergrupper. For å unngå det, ønsker vi at de som bruker kølle og puck holder seg i sydvestre del av banen, ved klubbhuset, mens barn og foreldre holder seg på Askerhall-siden.

Parkering

Risenga-området er under utbygging. I byggeperioden er det midlertidige parkeringsplasser i området rundt Risenga. Det er også HC-parkeringsplasser tilgjengelig.

Toaletter

Toaletter er tilgjengelig både i klubbhuset og i Askerhallen.

Rundeteller

Asker Skøyteklubb har investert i runderegistreringssystemet "myLaps". 

Tilbudet er mest rettet mot mosjonister. Alle kan få sine runder, og også tider, registrert ved hjelp av en transponder. Registreringen skjer på nett, og man kan laste ned en gratis app hvor man på egen telefon kan se antall runder man har gått.

Klubbhuset

Klubbhuset eies av Asker kommune, men drives av Asker skøyteklubb som også står for utleie. Klubbmedlemmer får 25 % rabatt.

Byggearbeider på Risenga

I perioden 2018-2021 vil det være mye byggearbeid i Risenga-området. Under arbeidet vil området være åpent for publikum, men parkeringsplasser og tilgjengelighet vil endres.