Vikarjobb i Asker kommune

Vil du bli tilkallingsvikar i Asker kommune?

Kommunen har behov for dyktige vikarer til våre tjenester innen Oppvekst og Velferd, henholdsvis i skole, SFO, barnehage og innen omsorgstjenester både på institusjon og i hjemmet.

Dersom du er interessert i å jobbe som tilkallingsvikar, så ta kontakt direkte med den enkelte skole, barnehage og/eller de ulike tjenestesteder innen Velferd. 

Hvem er du?

Det å jobbe som tilkallingsvikar passer både for deg som er student eller som har et friår, og for deg som er senior som ønsker å jobbe litt ved siden av en AFP-ordning eller pensjonisttilværelse.

Til skole ser vi etter deg som har et ønske om å undervise og bidra i barns hverdag. Du må ha fylt 18 år, og kan gjerne være utdannet lærer/ pedagog eller ha annen utdanning for undervisning i skolen. Det er behov for assistenter som vikar i skole, SFO og barnehage.

Til Velferd ser vi etter deg som er engasjert, blid, utadvendt og har interesse for å lære om helse og omsorg. Du må ha fylt 18 år, og gjerne ha relevant erfaring innen fagområdet. Liker du å spre glede og bety noe for andre, kan en jobb som tilkallingsvikar være noe for deg!

Se etter ledige stillinger

I tillegg anbefaler vi å følge med på kommunens «Ledige stillinger»-side, hvor enkelte stillinger som tilkallingsvikar også kan bli lyst ut.