Tømmekalender for avfall

Her kan du søke og finne ut når avfallet blir tømt på din adresse. I tillegg kan du melde fra om uteblitt tømming eller bestille varsling på SMS.

Tømmekalender og SMS-varsling

  1. Skriv inn gateadressen og husnummer (ikke postnummer/-sted - det er kommunenavnet Asker som alltid vises) i søkefeltet lenger ned på siden.
  2. Klikk/pek på adressen din i listen som dukker opp. Ikke trykk på "Enter"-tasten.
  3. Du får nå opp dine neste tømmedager og kan velge å skrive ut tømmekalender for hele året.
  4. Dersom du ønsker varsling på SMS dagen før tømming, skriv inn mobiltelefonnummeret ditt i feltet under tømmekalenderen og klikk på "Bestill".

Dersom det skulle være noe feil med SMS-varslingen (varsel for feil adresse, dobbel varsling, annet), så anbefaler vi at du sender en SMS med teksten "Renostopp" til 2030 og at du deretter bestiller varsling på nytt.

Har ikke avfallet ditt blitt tømt?

Søk opp adressen din i feltet under og trykk på "Send melding"-knappen. Der kan du melde fra om hva det gjelder. Alternativt kan du melde fra via appen Min Renovasjon eller kontakte Innbyggerservice.

Innsamling av rødboks

For deg som er tilknyttet rødboks-ordningen vil dato for innsamlingen komme fram i kalenderen og appen så snart dato er fastsatt. Innsamling skjer vår og høst.