Stor skogbrannfare

All bruk av ild i skog og mark, inkludert på tilrettelagte grill- og bålplasser, er å anse som uaktsomt.

Opptrer du uaktsomt kan du straffes med bot. 

Les mer på brannvesenets nettsider.

Tømmedager for høsten 2023 vises ikke i kalenderen

Grunnet arbeid med tømmerutene, kommer ikke tømmedager etter 31.08.23 frem i kalenderen ennå. Disse blir lagt til så snart de er klare. 

Tømmekalender for avfall - når hentes avfallet

Her kan du søke og finne ut når avfallet blir tømt på din adresse. I tillegg kan du melde fra om uteblitt tømming eller bestille varsling på SMS.

Tømmekalender og SMS-varsling

  1. Skriv inn gateadressen og husnummer (ikke postnummer/-sted - det er kommunenavnet Asker som alltid vises - ikke poststed) i søkefeltet lenger ned på siden.
  2. Klikk/pek på adressen din i listen som dukker opp. Ikke trykk på "Enter"-tasten.
  3. Du får nå opp dine neste tømmedager og kan velge å skrive ut tømmekalender for hele året.
  4. Dersom du ønsker varsling på SMS dagen før tømming, skriv inn mobiltelefonnummeret ditt i feltet under tømmekalenderen og klikk på "Bestill".

Dersom det skulle være noe feil med SMS-varslingen (varsel for feil adresse, dobbel varsling, annet), så anbefaler vi at du sender en SMS med teksten "Renostopp" til 2030 og at du deretter bestiller varsling på nytt.

Meld fra om feil

Søk opp adressen din i feltet under og trykk på "Send melding"-knappen. Der kan du melde fra om hva det gjelder, enten det er uteblitt tømming eller noe annet. Alternativt kan du melde fra via appen Min Renovasjon eller kontakte et av innbyggertorgene.

Innsamling av rødboks og hageavfall

For deg som er tilknyttet rødboks-ordningen eller hageavfallsinnsamlingen vil dato for innsamling komme fram i kalenderen og appen så snart datoen er fastsatt.

Her legger du inn gateadressen din

(i feltet "Du søker på adresse" - husk; ikke postnummer/-sted og ikke bruk Enter-knappen, men pek/velg din adresse)