Hvalstad barnehage

 Hvalstad barnehage åpnet i 2002, og er en 4 avdelings barnehage med 68 barn og 16 ansatte. 3 avdelinger har 18 barn i alderen 3-6 år og 1 avdeling har 14 barn i alderen 10 mnd til 3 år. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser på Hvalstad i Asker, i umiddelbar nærhet til skog og mark og flotte turmuligheter.

Hvalstad barnehage er et av 3 hus som tilhører Torstad-sonen barnehager. Barnehagene ledes av èn virksomhetsleder og to mellomledere. Barnehagen har til sammen 16 hele stillinger i grunnbemanning, hvorav 6 ansatte er pedagoger/ barnehagelærere og 1 er lærer/miljøterapeut. Personaltettheten vil i perioder ligge over dette, avhengig av hvor mye ekstra ressurser som er tatt inn. Vi har som mål å ligge over kravet om pedagogisk bemanningsnorm, og vil derfor ansette flere pedagoger i tiden fremover enn normen tilsier.

Vår visjon: Mulighetenes verden - for barnets beste

Kontakt

Åpningstider

07:30 - 17:00

Telefon

66779780

E-post

sissel.sonju-moltzau@asker.kommune.no

Besøksadresse

Hvalstadveien 21
1395 HVALSTAD

Vis nøkkelinformasjon

Aktiviteter i Torstad-sonen barnehager

Malingshånd på trestamme Barnetegninger Snømann av papir Sommerfugler Barnetegninger Påkledning Påkledning yttertøy Skjærer gulrøtter Potetskrelling Vi går på tur Plukker blomster Ser på utsikten Vi lager mat på bål