Fasaden til Klokkergården

Kontaktinfo

Besøksadresse
Kjekstadveien 1
3440 Røyken

Åpningstider

Afterschool
Tirsdag og torsdag
kl. 14.00 - 17.00

Aktivitetsåpent
Tirsdag og torsdag
kl. 17.00 - 20.00

Vis i kart
Fasaden til Klokkergården

Vi har nå åpnet et fast kommunalt kultur- og fritidstilbud for ungdom på Klokkergården i Røyken. Velkommen skal dere være!

Ungkultur Asker huser ulik aktivitet på Klokkergården, tirsdager og torsdager. Tilbudet er for ungdommer som går i 8. - 10. trinn.

Afterschool

Fra 14:00 til 17:00 heter tilbudet «Afterschool» og huset vil da være et sted hvor du kan treffe venner og spille biljard, bordtennis, Playstation og ulike brettspill. Her kan du tegne, male, eller bare henge og få deg litt mat. Det vil så klart også være en plass hvor du kan gjøre lekser. Vi har rom hvor du kan sitte i fred med arbeid eller prosjekter, dersom det er et behov for litt ro.

Aktivitetsåpent

Fra 17:00 til 20:00 vil det være aktivitetsåpent. I denne tiden vil små grupper kunne melde inn noe de har lyst å bruke huset til, for eksempel dansegrupper, eller bare en gjeng som vil spille brettspill eller drive kreative verksteder. Vi har også et lydstudio under oppføring.

I denne tiden vil det også settes opp kurs og aktiviteter som ungdommene kan melde seg på. Eksempler kan være cosplay, rollespillet Dungeons & Dragons, redesign, film- og spillkveld, bordtennis- og biljardturneringer, turer til fots med fisking, eller med ski på beina og bål i skauen.

Interessert i aktivitet eller i å komme med innspill?

Kanskje finnes det en dansegruppe, en spillgruppe, en ungdomsforening, eller lignende interessegruppe som trenger et sted å møtes?

Vi ønsker også kontakt med ungdommer og voksne for å få innspill og bedre forståelse av ønsker og behov nå i oppstartsfasen.

Kontakt oss på Klokkergården

Kai Rune Ebbestad