Inngangspartiet til Radar i Asker sentrum

Kontaktinfo

Åpningstider


Afterschool for 8. og 9. trinn
Mandag og onsdag
14.00 -17.00

Klubbåpent for alle
Onsdag og torsdag
17.00 - 20.00

Kontaktinfo
Nicolas Salvesen

Mobil: 90 56 68 55

Besøksadresse
Kirkeveien 206 B
1372 Asker

Vis i kart
Inngangspartiet til Radar i Asker sentrum

Radar kafé og scene (ungdomsklubb) er ungdommenes arena i Asker kulturhus, Asker sentrum. Her tilbys et attraktivt og variert aktivitets- og kulturtilbud.

Ungdomsklubben består av kafé, scene, tre bandøvingsrom i kjelleren og tilgjengelige og gratis møterom for ungdom. Ungdomsavdelingen Ungkultur har sitt hovedkontor på Radar.

Afterschool

Mandager og onsdager har vi afterschool fra kl. 14.00 til 17.00. Da kan ungdommene komme for å treffe venner, spille biljard, bordtennis eller ulike brettspill. Vi arrangerer ofte små og morsomme konkurranser, gjerne med premier. Her er det mulig å spille PlayStation 5 og Nintendo Switch. Vi tilbyr også ulike kreative aktiviteter som for eksempel maling, tegning, perling eller baking. Her serverer vi også gratis mat.

Klubbåpent

Fra kl. 17.00 på onsdager og torsdager holder vi ungdomsklubben åpen for alle. I denne tiden tilbyr vi enten aktiviteter eller ungdommene er fristilt til å bare henge eller drive egenstyrte, sosiale aktiviteter. Eksempler kan være kreative verksted, film- eller spillkvelder, baking, bordtennis- og biljardturneringer. I klubbåpent tilbyr vi lokaler til ungdom som vil arrangere egne møter eller drive planleggingsgrupper. Mange ungdomsorganisasjoner bruker Radar som møtested.

Arrangementer og aktiviteter

Ungkultur arrangerer en rekke større arrangementer i Asker kulturhus; UKM og Askerfestivalen, bli kjent-arrangementene Back To School, og sammen med ungdomsorganisasjonen Radar Event arrangerer vi Phoenix LAN og Constellation. I tillegg er vi samarbeidspartner for andre ungdomsaktører, som bibliotek og kulturskole eller private musikk- og danseskoler.

Vi setter også opp enkelte kurs som går over litt tid som ungdommene kan melde seg på. Eksempler kan være rollespillgrupper som Dungeons & Dragons, DIY-kurs eller redesign. Her er vi åpne for innspill fra ungdommene. Har du lyst til å drive med film, foto, kunst, arrangørarbeid, design, musikk eller dans, så har vi utstyret, lokalene og kompetansen.

På klubben sin Facebook-side vil det stå mer om hva som skjer og hvordan en melder seg på til de ulike aktivtetsåpne kveldene.

  • Se også oversikt over arrangementer og aktiviteter på nettsiden hvaskjeriasker.no.

Har du en idé?

Hos oss har ungdommen selv mulighet til å komme med ønsker. Er det noe du synes vi mangler? Kom innom oss på klubben, så ser vi hva vi får til!

Utleie av ungdomslokaler

Radar kafé og Radar scene, samt enkelte ungdomsklubber leies ut.

Vil du vite om det som skjer hos Ungkultur Asker, følg oss på Facebook.

For mer informasjon, kontakt

Nicolas Salvesen

Besøksadresse

Kirkeveien 206 B
1372 Asker