UngKultur i Tofte

Kontaktinfo

Åpningstider


Afterschool
Mandag og onsdag
14.00-17.00

Aktivitetsåpent
Mandag
17.00–19:30
Onsdag
17.00–18.30

Kontaktinfo
Caroline Ruud Mysen

Mobil: 988 25 855

Besøksadresse
S3 Ungdommens kulturhus,
Skoledalen 3
3482 Tofte

Vis i kart
UngKultur i Tofte

Ungkultur Asker driver ungdomsklubben på Tofte for elever på 8. til 10. trinn.

I bygget S3 ved barneskolen har Ungkultur Asker sine lokaler på Tofte. Her driver vi Tofte ungdomsklubben.

I første etasje har vi to store rom. På «biljardrommet» har vi et biljardbord, bordtennisbord, og en sofa krok med mulighet for både PS5 og Nintendo. Vi har et godt lydanlegg i dette lokalet også.

I «kafeen» har vi et kjøkken, flere småbord grupper som innbyr til både kreative aktiviteter, koselige stunder rundt måltider, men også kort og brettspill.

Andre etasje deler vi med Kulturskolen og her har vi mulighet for å ta med ungdommer opp for å spille på bandrommet eller ha gruppeaktivitet på et av de andre rommene.

Afterschool

Mandager og onsdager holder vi åpent for ungdom, direkte etter skoletid. Dette er afterschool hvor ungdommene kommer for å treffe venner, spille biljard, bordtennis, Playstation 5, Nintendo Switch eller ulike brettspill. Vi har bandrom og det er mulig å drive med ulike kreative aktiviteter. Her serverer vi også gratis mat.

Aktivitetsåpent

Mandager og onsdager har vi aktivitetsåpent. I denne tiden vil små grupper kunne melde seg på aktiviteter vi arrangerer. Eksempler kan være kreativt verksted, film- eller spillekvelder, baking, bordtennis- og biljardturneringer. Det kan også settes opp kurs som går over litt tid som ungdommene kan melde seg på. Eksempler kan være Dungeons & Dragons, DIY- kurs eller redesign. Her er vi åpne for innspill fra ungdommen.

På klubben sin Facebook-side vil det stå mer om hva som skjer og hvordan en melder seg på til de ulike aktivitetsåpne kveldene. Se også oversikt over arrangementer og aktiviteter på nettsiden hvaskjeriasker.no.

Har du en idé?

Hos oss har ungdommen selv mulighet til å komme med ønsker. Er det noe du synes vi mangler? Kom innom oss på klubben, så ser vi hva vi får til!

Vil du vite om det som skjer hos Ungkultur Asker, følg oss på Facebook.

For mer informasjon, kontakt

Caroline Ruud Mysen

Besøksadresse

S3 Ungdommens kulturhus
Skoledalen 3
3482 Tofte