Lene-timen

Med Lene-timen inviterer ordfører Lene Conradi jevnlig til samtale med Askers innbyggere.

Bilde fra Lene-timen
Her er ordføreren i møte med innbyggere på en tidligere Lene-time

- Lene-timen er en tradisjon jeg tar med meg fra tidligere Asker, som har gitt meg mange gode møter med innbyggerne, og mange nyttige innspill. Samtalene er en kilde til både inspirasjon og motivasjon, og jeg er glad for at det fortsatt er interesse for et slikt forum for dialog. Jeg håper selvsagt også at alle de jeg prater med føler at de får noe ut av det. For meg er det i alle fall veldig positivt å oppleve så mye engasjement, sier Lene Conradi.

Møt ordføreren

Lene-timen foregår omtrent én lørdag i måneden på Asker kulturhus eller et av innbyggertorgene (alternative møteplasser der innbyggertorgene ikke er etablert). Lene-timen er en mulighet for Askers innbyggere til å slå av en prat med ordføreren, komme med innspill, forslag og tilbakemeldinger av alle slag. Det er ikke nødvendig å reservere tid - bare møt opp.

Tidspunkt for Lene-timen:

Dato Klokkeslett Sted
Lørdag 3. februar 12:00-14:00 Slemmestad bibliotek
Lørdag 2. mars 11:00-13:00 Asker kulturhus, v/biblioteket
Mandag 8. april 13:00-15:00 Borgen innbyggertorg
Lørdag 4. mai 12:30-14:00 Asker kulturhus, v/biblioteket
Lørdag 10. august 12:00-14:00 Tofte bibliotek

Lene-timer andre steder

Ordføreren tilbyr også å stille på Lene-time for eksempel i midttimer på ungdomsskolene. Har du ønsker når det gjelder Lene-timen? Ta kontakt med .

Ordføreren i Asker har en åpen side på Facebook som du finner her. Lik siden, så får du oppdateringer fra ordførerens hverdag.