Svømmekort

Kort fortalt

Alle 2. og 10. trinns elever som går på skole og/eller bor i Asker kommune får gratis inngang på Røykenbadet, Risenga svømmehall og Holmen Svømmehall.

Svømmekortet gjelder fra første til siste skoledag (og kan selvsagt benyttes i høst-, jul-, vinter- og påskeferie).

Click here for english version

Adgang i svømmehallene

For å få gratis inngang i svømmehallen må du vise til ett svømmekort. Dette får alle elever ved 2. og 10. utlevert ved skolestart av lærerne på skolen. Glemmer du kortet må du kjøpe billett til vanlig pris.

Barn som går i 2. trinn er for unge til å svømme og være alene i svømmehallen. Derfor gir vi også gratis inngang for én voksen per 2. trinns elev. Den voksne må være svømmedyktig og ha fylt 18 år, og være i vannet med barnet.

Bruk av tilbudet i forbindelse med kurs

2. og 10. trinns elever kan bruke billetten sin som gyldig inngangsbillett i forbindelse med kurs. Siden kursene blir holdt av instruktører som tar ansvar for ungene under kurset, regnes altså instruktørene som «den gratis voksne» for 2. trinns elever. Foreldre som ønsker å trene/svømme samtidig som barnet er på kurs må derfor løse vanlig billett.

Bursdagsfeiring

Ved bursdagsarrangement på Røykenbadet eller Risenga svømmehall vil det ikke bli gitt fri/rabatert inngang for gjester med svømmekort. Her er det egne priser som gjelder. 

Mistet eller ikke fått kort?

Har du eller ditt barn mistet svømmekortet kan du sende en e-post til . Det samme gjelder om du bor i Asker, men går på skole i enn annen kommune.