Aktuell informasjon fra Asker kommune.

Bålforbud fra 15. april

Fra 15. april er det et generelt bålforbud i hele Norge som gjelder til 15. september. I denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill) i eller i nærheten av skog.

Stortingspresidenten på skolebenken i Asker

Barn og unge i Asker brenner for demokratiet. Mandag 18. mars satt stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen på skolebenken i Asker. Hun lot seg imponere av hvordan elevene våre jobber med å påvirke samfunnet de lever i.

Idrettshelter hedret i rådhuset

Det er ingen tvil om at Asker er en idrettskommune. I 2018 sørget 108 utøvere fra Asker for til sammen 153 titler; altså gullmedaljer. Av disse fikk 32 av utøverne mer enn én tittel. Til sammen fikk Asker fem verdensmestertitler, to europeiske mestertitler, fire nordiske titler og 146 norgesmestertitler!

Nye Risenga tar form

I 2019 fortsetter vi videreutviklingen av fremtidens Risenga med full kraft. Nye Risenga ungdomsskole står ferdig allerede i 2020 og byggingen av ishallen starter trolig høsten 2019.