Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Elev smittet på Arnestad skole

40 elever og seks ansatte settes i karantene. Det vil bli gitt fjernundervisning i karanteneperioden til de berørte elevene.

Asker fram mot 2024

Tirsdag 15. september la kommunedirektør Lars Bjerke fram forslag til Handlingsprogram og budsjett 2021-2024 for formannskapet.

Asker fargelegges

Gled deg til fargerike kunstverk i Askers gater. I løpet av høsten får vi gatekunst seks steder i kommunen.

Smitte ved Tofte ungdomsskole

En lærer ved ungdomsskolen har testet positivt for Covid-19. Til sammen 180 elever og ansatte settes i karantene.

Wentzelhytta åpent for utleie

Søndag 6. september åpnet ordfører Lene Conradi den nyrestaurerte Wentzelhytta, som nå kan leies som ubetjent markahytte.

Negativ koronatest?

Kommuneoverlege i Asker, Meera Grepp, forteller om når du bør holde deg hjemme og når du kan dra tilbake på jobb.