Oppdatert informasjon om koronaviruset. Information on coronavirus.

Informasjonssider om koronasituasjonen i Asker / corona in Asker.

Kommer med «egne» påskevettregler

Asker kommune forbereder seg på at 94 000 innbyggere skal tilbringe årets påskehøytid hjemme, og har utarbeidet egne «påskevettregler» for alle som...

Åpner idrettsanlegg

Asker kommune opphever full stenging av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med nasjonale retningslinjer.

Nå kan du skrive til NAV

Mange har behov for kontakt med NAV om sosiale tjenester. For å begrense smitte, tilrettelegger vi nå for digitale løsninger.

Nå kan du søke stipend

I 2020 skal det deles ut 200 000 kroner til unge kultur- og idrettsutøvere. Husk også jubileumstilskuddet til frivillige organisasjoner.

Barnehager og skoler holdes stengt

Regjeringen har forlenget bestemmelsen om å holde barnehager og skoler stengt til og med 13. april. Det vil si til rett etter påskeferien.

Utsetter vaksinering

Grunnet stor belastning på helsetjenesten, er det besluttet å utsette vaksinering av elever i videregående opplæring.