Aktuell informasjon fra Asker kommune.

Askerskolen godt forberedt for digital læring

I oktober 2016 vedtok kommunestyret i Asker satsingen Digital læring i skolen. Alle lærere har vært gjennom et omfattende program for kompetanseutvikling i tre år, og alle elever har fått sin personlige digitale enhet. Skolene er nå godt forberedt for videre utvikling med digital læring.

Stramt statsbudsjett, men viktig satsning på samferdsel

Regjeringen la i dag fram statsbudsjettet for 2020. Statsbudsjettet legger de økonomiske rammene for kommuneøkonomien. Ordfører Lene Conradi mener regjeringen for neste år legger opp til stramme rammer for kommunene, selv om det er enkelte lyspunkter – særlig på samferdsel.

Velkommen til Seniorkonferansen

Eldrerådet i Asker har gleden av å invitere til årets seniorkonferanse i Asker Kulturhus torsdag 7. november klokken 10.00. Tema for konferansen i år er "Aldersvennlig Asker – hva betyr det?"

Økt tilbud for båtpendlerne

Fra mandag 7. oktober blir det nye avganger morgen og ettermiddag på hurtigbåten mellom Slemmestad, Vollen og Aker Brygge. Sammen med Ruter serverte ordførerne i Hurum, Røyken og Asker en liten frokost til alle reisende den første dagen.

Fossilfri byggeplass med el-hjullaster

1. desember skal det nye arbeidssenteret i Solbråveien 32A stå ferdig. Byggeplassen er fossilfri, bygget har vannbåren varme, geobrønner, solcelleanlegg på taket, og nå en fossilfri hjullaster.

Enova gir 12 millioner i støtte til energisentral på Risenga

11. september 2019 innvilget ENOVA et tilskudd på 12 millioner kroner til en felles energisentral i Risenga idrettspark. Sentralen skal forsyne idrettsparken med energi og styre energiflyten i området, og er en utvidelse av den eksisterende energisentralen i Askerhallen.