Aktuell informasjon fra Asker kommune.

Velkommen til høstens eldrefester

Ordfører Lene Conradi inviterer alle Asker innbyggere over 80 år til høstfest i Asker rådhus onsdag 18. og torsdag 19. september fra klokken 18.00 - 21.00.

Nasjonalt smartby-veikart

DOGA, i samarbeid med Smartbyene, Nordic Edge og aktører fra offentlig og privat sektor lanserte et nasjonalt smartby-veikart under Arendalsuka.

Asker kommune i Arendalsuka

Den årlige Arendalsuka går av stabelen fra 12. til 17. august. Asker kommune, ved blant annet ordfører Lene Conradi, er representert på noen spennende arrangementer.

Klipp hekken for en tryggere skolevei

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine av hensyn til egen og andres sikkerhet.

Ekstrabuss mellom Gullhella og Asker sentrum

I perioden fra 5. august frem til 4. oktober får linje 290 (Asker – Blakstad) omkjøring via Blakstadmarka. Det settes derfor opp en ekstrabuss mellom Gullhella og Asker sentrum i rushtiden.

Vibriobakterier - råd ved bading

I slutten av juni fikk en kvinne fra Asker sårinfeksjon med vibriobakterier etter bading i Middagsbukta da sjøtemperaturen var relativt høy. Sjøen er foreløpig ganske kjølig men det er varslet varmere vær fremover.