Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.

Yoga

Andre yoga og pilates

YOGA FOR UNGDOM 10-16 ÅR

Yoga handler om pust og tilstedeværelse, ikke prestasjon. Alle kan gjøre yoga, med utgangspunkt i egen kropp og egne forutsetninger. Yoga kan være et verktøy for bedre å håndtere stress og mas, i tillegg til at praksisen gjør hver enkelt sterkere og mer myk og smidig. Det viktigste av alt er at yoga er gøy! I dette kurset vil hver enkelt bli godt kjent med klassiske yogastillinger, vi vil fokusere på pusten og hver time avsluttes med en god avspenning. Kurset tilpasses til hver enkelt deltaker.

YOGA FOR UNGDOM OG VOKSNE

Bli med på yoga!

Hos oss kan du følge et yogakurs over tid i en fast gruppe. Dette gir større mulighet for fordypning og utvikling enn for eksempel drop-in timer. På kurset får du tett oppfølging og personlig veiledning av lærer med bred utdanning og lang erfaring.

I timene utforsker vi klassiske yogaøvelser, som utføres i rolig tempo i varierte sekvenser og kombinasjoner. Vi jobber med pust, tilstedeværelse og bevegelser som gjør oss smidige og sterke. Du vil også bli veiledet i ulike avspennings- og pusteteknikker. Hver time avsluttes med avspenning. Gjennom kurset vil du kunne opparbeide deg et repertoar av yogaøvelser og –teknikker som du også kan anvende i en hektisk hverdag. 

Kurset passer for alle, enten du er stiv, myk, svak eller sterk, om du er nybegynner eller mer erfaren. Timene inneholder varierte øvelser, som blir tilpasset til hver enkelt deltaker. En fordel ved å delta på kurs er at du får god anledning til å bli kjent med og utvikle deg i yoga i ditt eget tempo.

Regelmessig yogatrening kan bidra til at man føler seg bedre i kropp og sinn, og at man opplever mer ro. I tillegg utvikles mer fleksibilitet, styrke og økt grad av kroppsbeherskelse og -bevissthet. Yoga kan være et godt supplement til dans eller annen trening.