Dans

Dans er bevegelse og trening, glede, fellesskap og mestring. Se våre undervisningstilbud for ulike aldersgrupper fra nybegynner til avansert nivå.

Asker dans- og ballettskole ble en del av Asker kulturskole fra 1. januar 2020. 

Les mer om Asker dans- og ballettskole.

Se timeplanen for danseundervisningen på Erteløkka våren 2024 her:

Se video om kulturskolens dansetilbud her: 

Filmen er produsert av Vi fritid.

Asker kulturskole tilbyr dansekurs for elever fra 4 år og oppover, og har også fordypningstilbud innen dans. Fra januar 2020 ble Asker dans og ballettskole en del av kulturskolen.

Kjernevirksomheten er scenisk dans, med mange klasser innen klassisk ballett, jazzdans og moderne dans/samtidsdans. Vi har også mange kurs for deg som vil trene hip hop, breakdance eller musikaldans. Vi tilbyr juniorgrupper for yngre barn, danselek for de minste, og flere kurs med supplerende trening som yoga, pilates, ballettball og styrke/strekk.

Kulturskolens danseelever får hvert år delta i forestillinger og arrangementer. 
Danseundervisningen foregår på Erteløkka i Asker sentrum, på Tofte og Folkestad barneskoler. Lærerne er profesjonelle med pedagogisk utdanning. Kursene har progresjon gjennom hvert semester, og vi legger vekt på at elevene våre skal få oppleve danseglede og utvikling i et positivt og trygt miljø.

Dansetrening er gøy!  Dans er utviklende for motorikk, koordinasjon og smidighet, og gir kondisjon, energi og overskudd.

Vi er kjent for vårt gode miljø og ønsker alle velkommen til å bli en del av dette.

Filtre

Fagkategori