Handle lokalt - samarbeidskampanje mellom næringslivet og kommunen

Som et bidrag til å bedre situasjonen for det lokale næringslivet som har oppstått som følge av pandemien, har næringslivet og kommunen inngått et samarbeid om flere kampanjer for å stimulere til at innbyggerne handler lokalt i Asker.

Kampanjene kommer i tillegg til krisepakken for det lokale næringslivet, som formannskapet vedtok 14. april.

Annonsene i kampanjen presenteres i lokale media. Her kan du lese de enkelte annonsene - klikk på bildene for å se annonsen i fulltekst (pdf).

Slik kan du bidra til å beholde et levende lokalmiljø i Asker

Handel hos Kultivar Delikatesse og Kolonial
Foto: Mohri film

Nyt alt det fine nærmiljøet har å by på. Lokale gavetips og inspirasjon til en hyggelig førjulstid.

Se vår kampanje om å handle lokalt i tiden før jul

Handle lokalt!

Annonse 1
Annonse 2 og 3
Annonse 4
Annonse 5

Sommer i Asker

I sommer har begrepet «hjemmeferie» fått en helt ny aktualitet. Men, når man bor i et område som vårt, er det likevel fullt mulig å få en aktiv og hyggelig ferie. 

Kunst og kyst i Holmsbu

Holmsbu kommer virkelig til sin rett i sommersesongen. Her er koselige, hvite småhus og trange smug, is på brygga, badestrender og muligheter for både tur og kultur. Lenger trenger du altså ikke reise for sørlandsidyllen! Klikk på bildet for å lese mer.

Sydlandsk stemning på Tofte

Tofte-sentrum-1900x760.jpg
Savner du palmesus og greske tavernaer denne sommeren? Da trenger du ikke reise langt. Tofte og området rundt byr på både dette og mere til. Klikk på bildet for å lese mer!

Historie og bading i Sætre

Sætre.jpg
Sætre har gått fra å være jordbruksområde, til industriområde, til å bli et trivelig sentrum i idylliske omgivelser. Har du ikke vært her før, bør du absolutt ta turen. Klikk på bildet for å lese mer!

Sporty sommerliv på Holmen

Holmen
Hvis du har lyst på en sporty dag, er Holmen stedet å være, på sommeren, som resten av året. Her finnes både idrettsanlegg, bademuligheter og turorientering.Klikk på bildet for å lese mer.