Kontaktinfo

Åpningstider

Ordinære åpningstider:
Vi er bemannet:

Mandag - onsdag og fredag
klokka 09.00 - 16.00
Torsdag klokka 10.00 - 16.00

Kaféen er åpen:
Mandag - fredag
klokka 10.00 - 15.45

Telefon
Innbyggertorg: 477 82 788
Asker kommune
66 70 00 00
E-post
Besøksadresse
Kirkeveien 204
1383 Asker

Asker innbyggertorg er en åpen møteplass og kulturarena for alle innbyggerne våre - på tvers av kulturer og generasjoner.

Asker innbyggertorg holder til på andre plan av Trekanten kjøpesenter, med inngang på baksiden av Asker kulturhus. Vi har kafé med enkel lunsjmeny, gratis aviser og wifi. Asker innbyggertorg er en åpen møteplass og kulturarena for alle - på tvers av kulturer og generasjoner.

Informasjon og veiledning

Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester, der du enten får løst oppgaven din hos oss, eller vi hjelper deg videre til rette instans.

Du kan få informasjon og veiledning om kommunens tjenester ute på innbyggertorgene i åpningstiden, eller ved å ringe oss på 66 70 00 00 mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 08.00 - 15.30 og torsdag klokka 10.00 - 15.30.

Du kan også

For spørsmål det finnes svar på - på nettsidene våre, kan du hele døgnet spørre kommunens digitale chatbot "Kommune-Kari". Hun veileder deg til rette sted. Du finner "Kommune-Kari" nederst til høyre på nettsiden.

På innbyggertorgene får du:

Etter avtale, kan du sentralt i Asker sentrum ta

Våre veiledere gir også tilbakemelding per e-post etter innsendt

Hva er innbyggertorg

Her får du vite mer om hvorfor innbyggertorgene ble etablert og hvordan de er tenkt. 

Vil du bruke innbyggertorgene til aktiviteter?

Asker kommune ønsker at innbyggertorgene fylles med aktivitet og opplevelser. Derfor kan innbyggere, frivilligheten, kommune og næringsliv bruke innbyggertorgene til åpne arrangementer og aktiviteter – til glede for nærmiljøet.

Her finner du informasjon om fremgangsmåte.

Oversikt over aktiviteter og arrangementer

Oversikt over aktiviteter og arrangementer i Asker, også det som skjer på vårt innbyggertorg, finner du i vår kalender Hva skjer i Asker.

Ønsker du å bidra? 

Har du noe å bidra med eller ønsker du å dra i gang en aktivitet?