Aktuell informasjon fra Asker kommune.

Nasjonalt smartby-veikart

I dag lanserte DOGA, i samarbeid med Smartbyene, Nordic Edge og aktører fra offentlig og privat sektor et nasjonalt smartby-veikart under Arendalsuka.

Asker kommune i Arendalsuka

Den årlige Arendalsuka går av stabelen fra 12. til 17. august. Asker kommune, ved blant annet ordfører Lene Conradi, er representert på noen spennende arrangementer.

Klipp hekken før skolestart

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine av hensyn til egen og andres sikkerhet.

Ekstrabuss mellom Gullhella og Asker sentrum

I perioden fra 5. august frem til 4. oktober får linje 290 (Asker – Blakstad) omkjøring via Blakstadmarka. Det settes derfor opp en ekstrabuss mellom Gullhella og Asker sentrum i rushtiden.

Vibriobakterier - råd ved bading

I slutten av juni fikk en kvinne fra Asker sårinfeksjon med vibriobakterier etter bading i Middagsbukta da sjøtemperaturen var relativt høy. Sjøen er foreløpig ganske kjølig men det er varslet varmere vær fremover.

Bålforbud fra 15. april

Fra 15. april er det et generelt bålforbud i hele Norge som gjelder til 15. september. I denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill) i eller i nærheten av skog.