Bilde av Borgen innbyggertorg
Bilde av Borgen innbyggertorg

Kontaktinfo

Åpningstider

Innbyggertorget er bemannet:
Mandag - fredag
klokka 09.00 - 15.30

Innbyggerservice er her:
Tirsdag klokka 09.00-15.00
Telefon: 66 70 00 00

Kafé Kime:
Mandag-fredag
klokka 10.00 - 17.00.
Se kafeens facebookside. 

Det foregår også aktiviteter på innbyggertorget utenom betjent åpningstid.

Telefon
Innbyggertorg: 915 88 121
E-post
Besøksadresse
Søndre Borgen 11
1388 Borgen

Innbyggertorget på Borgen er en åpen møteplass og kulturarena for alle innbyggerne på tvers av kulturer og generasjoner. Innholdet på innbyggertorget skapes i et samarbeid mellom lokale initiativ, lag og foreninger, næringslivet og kommunen.

Aktivitetene på innbyggertorget er i hovedsak basert på engasjement fra aktører i nærmiljøet. Tilbudet styres av lokale initiativ, ønsker og behov.

Eksempler på aktiviteter: Borgen nærmiljøsentral har språkkafé, DNT har turer med oppmøteplass på innbyggertorget, vi tilrettelegger for barseltreff og dansekurs, og lokale ildsjeler driver aktiviteter både over tid og som mer «pop up»-baserte tilbud.

Listen er lang og endrer seg i takt med initiativ og behov lokalt. Du kan også komme for bare å være her uten å måtte delta i en aktivitet. 

Har du en god ide du ønsker å ta initiativ til å realisere,

Innbyggertorget på Borgen er også et sted hvor du kan få ulike kommunale tjenester og aktiviteter nær der du bor. Du kan møte Innbyggerservice og være med på aktiviteter i regi av ulike kommunale aktører som Aktiv på dagtids treningsgruppe, Aktiv fritids treningsgruppe for kvinner, Asker kulturskoles tilbud, ulike kurs mm.

På Borgen innbyggertorg kan du også låne bøker på bokomaten til Asker bibliotek. Den fungerer omtrent som en minibank, bortsett fra at den er gratis. Alt du trenger er et lånekort som du får fra Asker bibliotek.

Innbyggerservice

Innbyggerservice er "døren inn" til Asker kommune. Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester - enten ved å hjelpe deg videre til rett instans, eller ved at du får løst oppgaven din hos oss.

Vil du kontakte oss utenom den dagen vi er på innbyggertorget, treffes vi også på telefonen:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 08.00 - 15.30.
Torsdag klokka 10.00 - 15.30.
• telefon: 66 70 00 00
• e-post:

Her finner du oversikt over hva innbyggerservice hjelper til med av kommunal veiledning og øvrige tjenester.

Kafé KIME

På Borgen innbyggertorg finner du Kafé KIME. Kafeen drives av Borgen nærmiljøsentral gjennom den sosiale entreprenøren KIME. De tilbyr god kaffe, egenproduserte bakervarer og internasjonale retter. Kafé KIME tilbyr catering og hentemat i tillegg til servering i kafeen.

Se meny og åpningstider på deres Facebook-sider

Henvendelser til kafeen kan gjøres til Hilde Skogedal, styreleder KIME/daglig leder Borgen nærmiljøsentral, 477 12 633 / eller kjøkkensjefen til Kafé KIME, mobil 412 65 063 -

Borgenprosjektet

Borgen var det første området i Asker som fikk sitt eget prosjekt og sin egen temaplan for hvordan lokalsamfunnet skulle videreutvikles. Temaplanen var resultatet av et pilotprosjekt om lokalsamfunnsutvikling og samskaping.