Sommerens åpningstider ved innbyggertorgene og Askerbibliotekene

Se sommerens åpningstider ved innbyggertorgene og Askerbibliotekene ved å følge lenken nedenfor.

 

Sommerens åpningstider ved innbyggertorgene
To unge kvinner i samtale
To unge kvinner i samtale

Kontaktinfo

Åpningstider

Sommeråpningstider:
Se sommerens åpningstider øverst på siden.

Ordinære åpningstider:
Innbyggertorget er bemannet:
Mandag - onsdag og fredag
klokka 09.00 - 16.00
Torsdag klokka 10.00 - 19.00

Bibliotekets åpningstider:
Se bibliotekets sider for åpningstider

Telefon
Innbyggertorg: 477 83 054
Asker kommune
66 70 00 00
E-post
Besøksadresse
Heggedal torg 38
1389 Heggedal

Innbyggertorgene er kommunens arena for samarbeid med frivilligheten, kommunal veiledning og kulturelt påfyll i nærmiljøene. Tanken bak innbyggertorgene er at de skal gjøre det enklere for innbyggere å komme i kontakt med kommunen og gjøre det enklere for alle som vil bidra i sine lokalmiljø.

Dette er vårt innbyggertorg i Heggedal

I Heggedal er kafe, bibliotek, nærmiljøsentral, helsestasjon samt informasjon og veiledning i kommunale tjenester de faste tilbudene du finner på huset. I tillegg tilrettelegger innbyggertorget for arrangementer, møter og aktiviteter i regi av grupper, enkeltpersoner, organisasjoner og kommunale aktører som ønsker å bidra med åpne aktiviteter til møteplassen.

Kafeens åpningstider

Vår hyggelige kafé er åpen i samme tidsrom som det er bemanning på innbyggertorget. I tillegg er vi åpne en lørdag i måneden fra klokka 11.00-15.00: 10. september, 8. oktober, 5. november og 3. desember.

Hvem kan skape aktiviteter?

Alle kan skape aktiviteter på innbyggertorget. Innbyggertorget har som mål å være en levende, åpen og inkluderende møteplass som vi skaper sammen. Lokalene benyttes derfor gratis av organisasjoner og frivillige som vil engasjere seg i å skape aktiviteter som er åpne og inkluderende.

Innbyggertorgene leies ikke ut til private, lukkede selskaper. Aldersgrense for lån av lokaler etter ordinær åpningstid er 20 år.

Vil du bruke innbyggertorgene til aktiviteter?

Asker kommune ønsker at innbyggertorgene fylles med aktivitet og opplevelser. Derfor kan innbyggere, frivilligheten, kommune og næringsliv bruke innbyggertorgene til åpne arrangementer og aktiviteter – til glede for nærmiljøet.

Her finner du informasjon om fremgangsmåte.

Oversikt over aktiviteter og arrangementer

Oversikt over aktiviteter og arrangementer i Asker, også det som skjer på vårt innbyggertorg, finner du i vår kalender Hva skjer i Asker.

Informasjon og veiledning

Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester, der du enten får løst oppgaven din hos oss, eller vi hjelper deg videre til rette instans.

Du kan få informasjon og veiledning om kommunens tjenester ute på innbyggertorgene i åpningstiden, eller ved å ringe oss på 66 70 00 00 mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 08.00 - 15.30 og torsdag klokka 10.00 - 15.30.

Du kan også

For spørsmål det finnes svar på - på nettsidene våre, kan du hele døgnet spørre kommunens digitale chatbot "Kommune-Kari". Hun veileder deg til rette sted. Du finner "Kommune-Kari" nederst til høyre på nettsiden.

På innbyggertorgene får du:

Etter avtale, kan du sentralt i Asker sentrum ta

Våre veiledere gir også tilbakemelding per e-post etter innsendt

Jenter som ler

Se hva som skjer