To unge kvinner i samtale
To unge kvinner i samtale

Kontaktinfo

Åpningstider

Innbyggertorget er bemannet:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag
klokka 09.00 - 16.00
Torsdag klokka 10.00 - 19.00

Det er kommunal veiledning fram til klokka 16.00

Bibliotekets åpningstider:
Se bibliotekets sider for åpningstider

Telefon
47 78 30 54
Sentralbord og veiledning på telefon:
66 70 00 00
E-post
Besøksadresse
Heggedal torg 38
1389 Heggedal

Innbyggertorgene er kommunens arena for samarbeid med frivilligheten, kommunal veiledning og kulturelt påfyll i nærmiljøene. Tanken bak innbyggertorgene er at de skal gjøre det enklere for innbyggere å komme i kontakt med kommunen og gjøre det enklere for alle som vil bidra i sine lokalmiljø.

Dette er vårt innbyggertorg i Heggedal

I Heggedal er kafe, bibliotek, nærmiljøsentral, helsestasjon samt informasjon og veiledning i kommunale tjenester de faste tilbudene du finner på huset. I tillegg tilrettelegger innbyggertorget for arrangementer, møter og aktiviteter i regi av grupper, enkeltpersoner, organisasjoner og kommunale aktører som ønsker å bidra med åpne aktiviteter til møteplassen.

Kafeens åpningstider

Vår hyggelige kafé er åpen i samme tidsrom som det er bemanning på innbyggertorget. I tillegg er vi åpne en lørdag i måneden fra klokka 11.00-15.00: 10. september, 8. oktober, 5. november og 3. desember.

Vårens program på Heggedal innbyggertorg

Se oversikt over vårt program på kulturkalenderen her.

Her kan du skrive ut programmet (PDF)

Hvem kan skape aktiviteter?

Alle kan skape aktiviteter på innbyggertorget. Innbyggertorget har som mål å være en levende, åpen og inkluderende møteplass som vi skaper sammen. Lokalene benyttes derfor gratis av organisasjoner og frivillige som vil engasjere seg i å skape aktiviteter som er åpne og inkluderende.

Innbyggertorgene leies ikke ut til private, lukkede selskaper. Aldersgrense for lån av lokaler etter ordinær åpningstid er 20 år.

Informasjon og veiledning

Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester, der du enten får løst oppgaven din hos oss, eller vi hjelper deg videre til rette instans.

Du kan få informasjon og veiledning om kommunens tjenester ute på innbyggertorgene i åpningstiden, eller ved å ringe oss på 66 70 00 00 mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 09.00 - 15.00 og torsdag klokka 10.00 - 15.00.

Du kan også

For spørsmål det finnes svar på - på nettsidene våre, kan du hele døgnet spørre kommunens digitale chatbot "Kommune-Kari". Hun veileder deg til rette sted. Du finner "Kommune-Kari" nederst til høyre på nettsiden.

På innbyggertorgene får du:

Etter avtale i Asker sentrum - eller som "drop in" i Sætre kan du ta

Våre veiledere gir også tilbakemelding per e-post etter innsendt

Se hva som skjer hos oss: