Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering.
To unge kvinner i samtale
To unge kvinner i samtale

Kontaktinfo

Åpningstider

Innbyggertorget er bemannet:
Mandag - onsdag og fredag
kl. 09.00 - 16.00
Torsdag kl. 09.00 - 19.00

Bibliotekets åpningstider:
Se bibliotekets sider for åpningstider

 

Telefon
477 83 054
Besøksadresse
Heggedal torg 38
1389 Heggedal

Innbyggertorgene er kommunens area for samarbeid med frivilligheten, kommunal veiledning og kulturelt påfyll i nærmiljøene. Tanken bak innbyggertorgene er at de skal gjøre det enklere for innbyggere å komme i kontakt med kommunen og gjøre det enklere for alle som vil bidra i sine lokalmiljø.

I Heggedal er kafe, bibliotek, nærmiljøsentral, helsestasjon og innbyggerservice de faste tilbudene du finner på huset. I tillegg tilrettelegger innbyggertorget for aktiviteter, møter og aktiviteter i regi av grupper, enkeltpersoner, organisasjoner og kommunale aktører som ønsker å bidra med åpne aktiviteter til møteplassen.

Hvem kan skape aktiviteter?

Alle kan skape aktiviteter på innbyggertorget. Innbyggertorget har som mål å være en levende, åpen og inkluderende møteplass som vi skaper sammen. Lokalene benyttes derfor gratis av organisasjoner og frivillige som vil engasjere seg i å skape aktiviteter som er åpne og inkluderende.

Innbyggertorgene leies ikke ut til private, lukkede selskaper. Aldersgrense for lån av lokaler etter ordinær åpningstid er 21 år.

Leie lokale

"Fyrstikken" og "Utsikt" tilbys for utleie til bruk av lag og organisasjoner, frivillige, kommunale og private aktører hos oss.

Her får du mer informasjon og bookingmulighet.

Slik bruker du innbyggertorget

Kontakt teamkoordinator på Heggedal innbyggertorg  hvis du har en ide til en ny aktivitet eller et arrangement. Du kan også sende en forespørsel for å reservere rom til møter, eller for andre spørsmål.

 

GettyImages-944232790.jpg