To unge kvinner i samtale
To unge kvinner i samtale

Kontaktinfo

Åpningstider

Innbyggertorget er bemannet:
Mandag - onsdag og fredag
klokka 09.00 - 16.00
Torsdag klokka 09.00 - 19.00

Innbyggerservice er her:
Mandag, tirsdag og torsdag
klokka 10.00 - 15.00
Telefon: 66 70 00 00

Bibliotekets åpningstider:
Se bibliotekets sider for åpningstider

Telefon
Innbyggertorg: 477 83 054
E-post
Besøksadresse
Heggedal torg 38
1389 Heggedal

Innbyggertorgene er kommunens arena for samarbeid med frivilligheten, kommunal veiledning og kulturelt påfyll i nærmiljøene. Tanken bak innbyggertorgene er at de skal gjøre det enklere for innbyggere å komme i kontakt med kommunen og gjøre det enklere for alle som vil bidra i sine lokalmiljø.

Dette er vårt innbyggertorg i Heggedal

I Heggedal er kafe, bibliotek, nærmiljøsentral, helsestasjon og innbyggerservice de faste tilbudene du finner på huset. I tillegg tilrettelegger innbyggertorget for arrangementer, møter og aktiviteter i regi av grupper, enkeltpersoner, organisasjoner og kommunale aktører som ønsker å bidra med åpne aktiviteter til møteplassen.

Hvem kan skape aktiviteter?

Alle kan skape aktiviteter på innbyggertorget. Innbyggertorget har som mål å være en levende, åpen og inkluderende møteplass som vi skaper sammen. Lokalene benyttes derfor gratis av organisasjoner og frivillige som vil engasjere seg i å skape aktiviteter som er åpne og inkluderende.

Innbyggertorgene leies ikke ut til private, lukkede selskaper. Aldersgrense for lån av lokaler etter ordinær åpningstid er 20 år.

Slik bruker du innbyggertorget

Kontakt koordinator på Heggedal innbyggertorg er Ragnhild S. Tanvåg Brønmo. Har du en idé til en ny aktivitet eller et arrangement, Du kan også sende en forespørsel for å reservere rom til møter, eller for andre spørsmål. Du kan også gå direkte inn på vår side for romreservasjon, og legge inn en forespørsel.

Innbyggerservice

Innbyggerservice er "døren inn" til Asker kommune. Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester - enten ved å hjelpe deg videre til rett instans, eller ved at du får løst oppgaven din hos oss.

Vil du kontakte oss utenom de dagene vi er på innbyggertorget, treffes vi også på telefonen:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 08.00 - 15.30.
Torsdag klokka 10.00 - 15.30.
• telefon: 66 70 00 00
• e-post:

Her finner du oversikt over hva innbyggerservice hjelper til med av kommunal veiledning og øvrige tjenester.

Jenter som ler

Se hva som skjer