Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Kontaktinfo

Åpningstider

Skranken er bemannet:
Mandag - torsdag:
Klokka 10.00 - 15.00
Fredag: Ingen bemanning

Innbyggertorget med bibliotek er åpen:
Mandag, tirsdag, onsdag:
Klokka 10.00 - 19.00
Torsdag: klokka 10.00 - 17.00
Fredag: klokka 10.00 - 15.00
Lørdag: klokka 11.00 - 15.00

Meråpent bibliotek fram til klokka 22.00 hver dag.

Enkel byggesaksveiledning:
Torsdager: Klokka 10.00 -12.00
Her kan du bestille time for byggesaksveiledning

Telefon
47 78 90 27
Sentralbord og veiledning på telefon:
66 70 00 00
E-post
Besøksadresse
Vaterlandsveien 27
3470 Slemmestad

Innbyggertorget er kommunen nær der du bor og en åpen møteplass for alle. Et sted for opplevelser og samarbeid mellom innbyggere, lag, foreninger, næringsliv og kommunen.

Velkommen til Slemmestad innbyggertorg, en kulturarena og møteplass for alle. Her får du informasjon, kan låne lokaler eller lese aviser over en kopp kaffe.  Her er Slemmestad bibliotek og Asker kulturskole. Hver torsdag tilbyr vi enkel byggesaksveiledning. Du kan også være med på arrangere og delta på aktiviteter i regi av ulike aktører.

Informasjon og veiledning

Vi forsøker å hjelpe deg med det meste innen kommunens tjenester. Du kan enten få løst oppgaven din hos oss, eller vi kan hjelpe deg videre til rett instans.

Du kan også få informasjon og veiledning om kommunens tjenester ute på innbyggertorgene (se egne tider for dette oppe til høyre).

Ring oss gjerne på 66 70 00 00:

  • mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 09.00 - 15.00
  • torsdag klokka 10.00 - 15.00.

Du kan også

For spørsmål det finnes svar på - på nettsidene våre, kan du hele døgnet spørre kommunens digitale chatbot "Kommune-Kari". Hun veileder deg til rette sted. Du finner "Kommune-Kari" nederst til høyre på nettsiden.

På innbyggertorgene får du:

Etter avtale i Asker sentrum - eller som "drop in" i Sætre kan du ta

Våre veiledere gir også tilbakemelding per e-post etter innsendt

Åpen møteplass

Møteplassen skal bidra til å skape et aktivt, inkluderende og helsefremmende lokalmiljø og den skal være åpen for alle.

Alt levende trenger næring for å vokse, og næringen til innbyggertorget kommer fra engasjement, deltagelse og bidrag fra frivillige, lag og foreninger, private aktører og kommunen. Innbyggertorget kan derfor sammenlignes med et tre, som har røttene plantet i lokalmiljøet. Sammen skaper vi en levende møteplass som er relevant for alle.

Enkel byggesaksveiledning

Hver torsdag fra klokka 10.00 – 12.00 kan du få enkel byggesaksveiledning hos oss. Veiledningen varer i inntil 15 minutter.

Du må bestille time i forkant. Har du spørsmål rundt konkrete byggeplaner, send oss spørsmål, tegninger eller skisser på e-post noen dager før du kommer, så er vi bedre forberedt til møtet. Klikk her for å bestille time til byggesaksveiledning Når du bestiller time, kan du ved behov også sende inn spørsmål og laste opp tegninger og skisser.

Her kan du lese mer om byggesaksveiledning på innbyggertorgene

Skape opplevelser sammen

På innbyggertorget kan lag og foreninger, frivillige, næringsdrivende og kommunale aktører benytte lokalene til tiltak og aktiviteter som er til nytte og glede for lokalmiljøet. Her kan vi sammen skape opplevelser, aktiviteter og lokal tilhørighet.

Ønsker du å bidra? 

Har du noe å bidra med eller ønsker du å dra i gang en aktivitet? til koordinator Hilde Synøve Krosby.

Nærdemokrati og lokalsamfunnsutvalg

På Tofte, Slemmestad og Heggedal, har det vært lokalsamfunnsutvalg, oppnevnt av kommunestyret som en forsøksordning i to år. Ordningen er nå avviklet.

Det jobbes nå med å planlegge og tilrettelegge for en ny nærdemokratisk ordning, som vil gjelde for enda flere lokalsamfunn i Asker. Du kan lese mer her. 

Se hva som skjer hos oss: