Informasjon om koronapandemien og vaksinering i Asker

Les om smittesituasjonen og registrer deg for vaksinering

Innbyggertorgene er stengt

For å begrense koronasmitte i vår region, har regjeringen innført strengere tiltak flere steder i Viken, deriblant i Asker. Innbyggertorgene er derfor stengt frem til og med søndag 25. april. 

Trenger du noen å snakke med, eller har noen du kjenner det vanskelig? Her finner du oversikt over hvem du kan kontakte for hjelp, eller bare noen å snakke med: https://www.asker.kommune.no/korona/koronatelefoner/

Kontaktinfo

Åpningstider

Mandag–fredag kl. 10.00–14.00.

Telefon
477 82 793
Besøksadresse
Vogellund 6
1394 Nesbru

Innbyggertorget på Holmen er en åpen møteplass og kulturarena for alle innbyggerne på tvers av kulturer og generasjoner. Her vil du også få ulike kommunale tjenester nær der du bor.

Innbyggertorget er et sted hvor du kan få ulike tjenester nær der du bor,  etterthvert møte Innbyggerservice (tidligere Servicetorget) og være med på aktiviteter i regi av ulike aktører.

Innbyggertorgene skal være brobygger mellom kommunen, frivilligheten og næringslivet. I samhandling med innbyggerne skal innbyggertorget fylles med aktiviteter som er åpne for alle i lokalmiljøet. Tilbudet styres av lokale initiativ, ønsker og behov. De fleste aktivitetene vil driftes av frivillige.
Programmet utvikles sammen med innbyggerne.

Brukerrådet for Holmen seniorsenter har egne hjemmesider.

Ønsker du å bidra? 

Har du noe å bidra med eller ønsker du å dra i gang en aktivitet? Send en e-post til

GettyImages-1125853968_credit_Lorado.jpg