Det er med glede vi kan invitere musikanter i alderen 10-14 år til å bli med i Asker kulturskoles nye storband som etableres til høsten. Vi ønsker at storbandet skal være et samspill-tilbud for elever i Asker kulturskole, og håper samtidig at tilbudet er et supplement for ekstra interesserte musikanter. Her får dere spille ulike genre som jazz, pop, rock -  både notebasert og gehørbasert.

Aktuelle instrumenter i storband:

• Saksofon
  • Trompet
  • Trombone
  • Piano/keyboard
  • El-gitar
  • El-bass
  • Slagverk

Øvelsene vil foregå annenhver torsdag i kulturskolens lokaler på Østre Asker gård, kl. 19.00-21.00. Dirigent for storbandet er Atle Hassel. Han har vært storbandleder i Asker kulturskole siden 1996.

Er du interessert og/eller har spørsmål:

Ta kontakt med Asker kulturskole på telefon 66 76 81 00, e-post: asker.kulturskole@asker.kommune.no eller Atle Hassel på telefon 908 55 543, e-post: atle.hassel@asker.kommune.no.

Trommer