Kaliber ungdomsklubb

Kaliber ungdomsklubb er et åpent fritidstilbud for ungdommer mellom 13 og 16 år. Klubben er først og fremst et tilbud til ungdom i Heggedal. Kaliber har midttimeåpent for elevene ved Hovedgården ungdomsskole. Elevene har da mulighet til å kjøpe mat og drikke, og til å bruke klubbens utstyr. 

  • Det er mye du kan gjøre på Kaliber - her finner du blant annet bordtennisbord, fussball-spill, Playstation3, Singstar, Wii og biljardbord. Vi har diskorom med musikkanlegg og scene, kjøkken, filmkrok, hobbyrom og et stort oppholdsrom.  Det er også muligheter for å lære kamerabruk, filming, redigering og manusskriving. Noen av kortfilmene legges ut på nettsiden vår.
  • Kaliber ungdomsklubb driver enkel kafédrift hvor man kan kjøpe mat og drikke. På ettermiddag/kveldstid serveres det også et varmt måltid gratis eller til en billig penge.
  • Vi har ungdomsgrupper (crews), som er med og jobber på klubben. Dj og Teknikk, Media og Event og Kafégruppe. Ungdom som er interessert i å melde seg på, bes ta kontakt på Kalibers Facebook-side.
  • Ungdomsklubben kan leies. Ta kontakt på e-post med Lisa Lærum Åslund.

LogoFølg Facebook-siden vår for aktuelle arrangementer og aktiviteter!

Kontakt

Åpningstider

Mandag: kl 14.15-16.00 (gratis te)
Onsdag: kl 14.15 -17.00 (gratis middag)
Torsdag: kl 14.15 -17.00 (gratis middag)

Fredagsåpent 10. mars og 19. mai klokken 18.00 - 21.30. Gratis inngang.

Besøksadresse

Heggedalsbakken 9
1389 Heggedal