Sløytebane
Foto: Colourbox.com

Risenga kunstisbane er en fullverdig hurtigløpsbane til konkurranser på øverste nasjonalt nivå. Anlegget er også dimensjonert til å romme en  bandybane i full størrelse.

Asker kommune preparerer også en mengde store og små naturisbaner rundt i kommunen.

Om anlegget

Kunstisbanen er heldigvis veldig mye brukt. Det betyr at det noen ganger kan bli litt trangt, noe som kan ende i interessekonflikter mellom brukergrupper. For å unngå det, ønsker vi at de som bruker kølle og puck holder seg i sydvestre del av banen, ved klubbhuset, mens barn og foreldre holder seg på Askerhall-siden.

Parkering og adkomst i byggetiden

Det er begrenset parkering i Risenga idrettspark i forbindelse med byggeprosjektene i området. Det er mulig å parkere ved brannstasjonen, se mer informasjon om parkering i området her. Det er skiltet adkomst til kunstisbanen.

Toaletter

Tilgjengelig både i klubbhuset og i Askerhallen.

Rundeteller

Asker Skøyteklubb har investert i runderegistreringssystemet "myLaps". 

Tilbudet er mest rettet mot mosjonister. Alle kan få sine runder, og også tider, registrert ved hjelp av en transponder. Registreringen skjer på nett, og man kan laste ned en gratis app hvor man på egen telefon kan se antall runder man har gått.

Klubbhuset

Klubbhuset eies av Asker kommune, men drives av Asker skøyteklubb som også står for utleie. Klubbmedlemmer får 25 % rabatt.

Byggearbeider på Risenga

I perioden 2018-2021 vil det være mye byggearbeid i Risenga-området. Under arbeidet vil området være åpent for publikum, men parkeringsplasser og tilgjengelighet vil endres. Les mer om fremtidens Risenga.

Kontakt

Åpningstider

Det er gratis å gå på skøyter på Risenga. Banen har åpnet for sesongen. Her finner du åpningstidene.

Asker kommune islegger også en rekke naturisbaner.

E-post

natur.idrett@asker.kommune.no

Besøksadresse

Brages vei 6
1387 Asker