Asker kulturskole

Asker kulturskole har en rekke undervisningstilbud i musikk, teater og visuelle kunstfag, hovedsakelig for barn og unge fra 0-19 år. Alle som spiller i skolekorpsene i Asker får sin instrumentopplæring i kulturskolen. Kulturskolen har også tilrettelagt undervisning. 

Følg oss på Facebook for å se hva som skjer i kulturskolen.

Sommerkurs for deg som har lyst til å spille i orkester

Vestregionens ungdomssymfoniorkester inviterer til sommerkurs og sesongstart for barn og ungdom mellom 9 og 18 år, 13 - 16 august 2018 i Sandvika.

Elsker du å spille i symfoniorkester? Eller har du bare lyst til å prøve? Har du lyst til å være sammen med andre som liker å spille? Da er dette noe for deg mellom 9 og 18 år. 

VUS består av unge musikere fra videregående skoler, de kommunale musikk- og kulturskolene, skoleorkestre og skolekorps i Vestregionen. Vi har plass til mange flere elever! Deltagerne fra 9-12 år vil ha et eget juniororkester, der vi legger vekt på trivsel og glede i et musikalsk miljø.

Ungdomsorkesteret består av strykere, blåsere og slagverk. Juniororkesteret er kun for strykere. Du bør ha spilt i minst to år for å delta i juniororkesteret.

Kontakt

Telefon

66 76 81 00

E-post

kulturskolen@asker.kommune.no

Besøksadresse

Askerveien 19
1384 Asker